PRESENEČENJE

Spakirala kovčke in zapustila London

N.S.
11. 11. 2020, 07.52
Deli članek:

Ker se Velika Britanija pripravlja na novo zapiranje države zaradi koronavirusa, sta William in Kate skupaj s svojimi tremi otroki že pobegnila iz Londona, in sicer na otok na jugozahodu države.

Profimedia
Kot je znano, je William s soprogo in otroki že letošnje poletje preživel na otoku Scilly, kar smo že poročali, očitno pa jim je varno zavetje hiše na otoku zelo všeč, saj so se z veseljem vrnili tja.

Vojvoda in vojvodinja cambriška sta se odločila, da nove zaustavitve javnega življenja ne bosta preživela v domači palači, ampak raje na bolj »sproščeni« lokaciji.

Kot razkrivajo britanski mediji, je kraljevi par spakiral kovčke in s svojimi tremi otroki, princeso Charlotte, princem Georgeem in najmlajšim Louisom odpotoval na otok Scilly. Gre za otok, ki ga kraljeva družina obišče pogosto in na katerem je počitnikovala tudi letos poleti. Otok je že vrsto let ena najljubših destinacij princa Williama, saj ga nanj vežejo lepi spomini iz otroštva. Po poročanju svetovnih medijev naj bi tam najeli čisto navadno kamnito hišo, ki je daleč od luksuza, kakršnega bi pripisali članom britanske kraljeve družine. »Dolgo časa smo potrebovali, da smo ugotovili, da sta tukaj vojvoda in vojvodinja z otroki. Obnašali so se tako kot vsaka normalna petčlanska družina, ki uživa v skupnih trenutkih in z ničemer ne pritegne pozornosti. Lahko rečemo, da po ničemer ne izstopajo od ostalih,« so medijem povedali veseli domačini z otoka.

Profimedia
Otok, na katerem živi le 175 prebivalcev, je dostopen samo po morju ali zraku, zato so kraljevo družino tja prepeljali s helikopterjem.