VROČE

Hollywood razdvojen zaradi volitev v ZDA

N.S.
10. 11. 2020, 21.33
Deli članek:

Hollywoodski zvezdniki so s svojimi odzivi na predsedniške volitve v ZDA preplavili družbena omrežja. Vsi se strinjajo, da je zdaj »čas za praznovanje«. Seveda pa so se oglasili tudi zvezdniški podporniki Donalda Trumpa.

Profimedia
»O, moj bog, uspelo mu je, uspelo ji je, uspelo jim je, skačem po postelji!« je sporočila Cher.

Številni svetovni superzvezdniki so ob trenutnih rezultatih ameriških volitev skočili do stropa. Od veselja, seveda! In ne skrivajo svoje naklonjenosti novemu izvoljenemu predsedniku Joeju Bidnu.

»O, moj bog, uspelo mu je, uspelo ji je, uspelo jim je, skačem po postelji!« je tvitnila glasbenica Cher, ki je odkrita podpornica demokratskega kandidata. Veselja ni skrivala niti igralka Jennifer Aniston, ki je na instagramu delila fotografijo iz kultne serije Prijatelji, na kateri je njen lik Rachel Green izjemno navdušen. Med kampanjo je bila Bidnova velika podpornica tudi Lady Gaga, ki je zapisala: »Joe Biden, Kamala Harris in Američani, pravkar ste pokazali svetu eno največjih dejanj prijaznosti in hrabrosti, kar jih je človeštvo kdaj videlo. Nič drugega ne čutimo kot ljubezen do svojega novega vrhovnega poveljnika in nove podpredsednice, ki je izvoljena v Belo hišo.« V seriji videoposnetkov je povedala tudi, da upa, da vsi praznujejo. »Upam, da vse ženske v tej državi vedo, da prihaja resnična sprememba. Upam, da veste, da bodo vaši glasovi slišani. Iskreno sem ostala brez besed. To je zelo poseben dan, ko se veliko ljudi počuti, kot da smo ves ta čas živeli v stanju groze in agresije, tega pa je zdaj konec.« Svoje komentarje navdušenja pa so delile tudi Khloe Kardashian, country pevka Maren Morris, pevka Miley Cyrus, igralka Alyssa Milano, glasbenik John Legend in njegova žena Chrissy Teigen, pevka Demi Lovato, Ariana Grande, Alec Baldwin, Katherine Schawarzenegger, Viola Davis, Reese Witherspoon, Jennifer Lawrence, Bella Hadid, Eva Longoria in drugi.

Reuters
Pevka Ariana Grande je bila v zadnjem letu še posebno naklonjena Bidnu.

TRUMPOVI ZVEZDNIKI SO ŠOKIRANI

Seveda je tudi Hollywood razdeljen na dva pola, zato so se odzvali tudi podporniki Donalda Trumpa, ki pozivajo k ponovnem štetju glasovnic. Med njimi je igralec Kevin Sorbo, igralec Scott Baio, igralka Kirstie Alley, Antonio Sabato Jr., Bonnie Paul in Lil Pump ter nekateri drugi, ki upajo, da bo prišlo do ponovnega štetja volilnih glasov.

Reuters
Zanimivo, da se glede rezultata volitev za ameriškega predsednika javno ne oglašajo največji med zvezdniki, kot so kraljica pogovornih šovov Oprah Winfrey, igralka Meryl Streep in drugi. Poznavalci pravijo, da se ne želijo izpostavljati politiki in vsemu, kar ta prinese.