Naraščaj

Princesa Eugenie je pokazala nosečniški trebušček

N.S.
7. 10. 2020, 21.36
Deli članek:

Pred nekaj dnevi je Buckinghamska palača potrdila veselo novico, da se bosta princesa Eugenie in njen soprog Jack Brooksbank v začetku prihodnjega leta razveselila prvega otroka. Zdaj pa so bodočo mamico, ki je zdaj že deseta v vrsti za prestol, ujeli z že vidno zaobljenim trebuščkom.

Profimedia
Takole je ponosno pokazala svoj nosečniški trebušček, saj je že v petem mesecu.

Paparaci so britansko princeso Eugenie Yorško, sestro princese Beatrice in hčerko princa Andrewa in Sarah Ferguson, ujeli na ulicah Londona.

Prvič po slavnostni oznanitvi nosečnosti je Eugenie blestela v temno zeleni obleki s cvetličnim potiskom. Vnukinja kraljice Elizabete II., ki je, odkar so se rodili trije otroci princa Williama in Kate, deseta v vrsti za kraljevi prestol in velja za eno najljubših vnukinj britanske monarhinje, se je odpravila po vsakodnevnih opravkih, in čeprav so ji bili ves čas za petami radovedni paparaci, se nanje ni preveč ozirala.

Profimedia
Princesa Eugenie in mož Jack Brooksbank pričakujeta prvega otroka.

Spomnimo, da sta se hči razvpite vojvodinje Sarah Ferguson - Fergie princesa Eugenie in njen dolgoletni partner Jack Brooksbank, ki se ukvarja s prodajo vina in tekile, do oltarja sprehodila oktobra 2018. To bo za kraljevi par prvi otrok, več kot očitno pa je, da se 30-letna princesa v nosečnosti dobro počuti. Nad prihodom novega člana družine je navdušen ves kraljevi dvor. »Na britanskem dvoru se šušlja, da je kraljica čisto navdušena nad prihodom novega pravnuka, seveda pa se ji pridružujejo tudi ostali člani. Končno je že čas za nov naraščaj na dvoru, da prinese svež veter po tem, ko sta dvor zapustila Meghan in Harry s svojim sinom Archiejem je povedal vir z dvora in dodal, da ima kraljica Elizabeta II. menda že pripravljeno darilo, saj ga je hranila za prvega otroka ene svojih najljubših vnukinj. »Darilo je že izbrano in ima veliko zgodovinsko vrednost. To je za zdaj to, kar lahko izdam,« je še dodal vir z britanskega dvora.