KRITIKE

Zvezdniška imena proti ameriškemu predsedniku: "Donald Trump uničuje našo državo in vse, kar nam je pomembno"

N.S.
21. 8. 2020, 20.35
Deli članek:

Da je ameriški predsednik Donald Trump že vse od izvolitve nepriljubljen med hollywoodskimi zvezdniki, že dolgo ni skrivnost. Zdaj so ga nekateri spet javno napadli in kritizirali.

Profimedia
Mlada pevka in dobitnica številnih grammyjev Billie Eilish je povedala svoje!

Najbolj odmevni verbalni napad na trenutnega predsednika Združenih držav Amerike je zagotovo kritika nekdanje prve dame Michelle Obama.
Ena najbolj priljubljenih prvih dam doslej je postregla s čustvenim pozivom Američanom, naj vrnejo državo k dostojnosti. Poleg tega, da je odločno izjavila, da »Donald Trump ni pravi predsednik za našo državo. Imel je več kot dovolj časa, da bi to dokazal, a nalogi ni kos«, je dodala še, da »te funkcije ne moreš voditi s prevaro. Resnica je, da Donald Trump preprosto ne more biti to, kar si mi želimo, da bi bil,« je še odločno povedala Michelle Obama, ki so ji podporo izkazale številne zvezdnice, od Eve Longorie do Oprah Winfrey.

Njena.si
Eva Longoria je tudi ena od gorečih bork proti Trumpu.

NA MLADIH SVET STOJI

Brez dlake na jeziku pa je tudi priljubljena pevka Billie Eilish, ki je Ameriki sporočila svoje nestrinjanje s trenutnim predsednikom ZDA Donaldom Trumpom in pozvala vse oboževalce, da se udeležijo volitev. »Potrebujemo voditelje, ki bodo reševali težave,« je povedala v govoru in nadaljevala: »Ne potrebujete me, da vam povem, da je država v neredu. Donald Trump uničuje našo državo in vse, kar nam je pomembno. Potrebujemo voditelje, ki bodo reševali težave, kot so podnebne spremembe in covid-19, ne pa da jih zanikajo. Voditelje, ki se bodo borili proti sistemskemu rasizmu in neenakosti.« Zvezdniški seznam nasprotnikov Donalda Trumpa pa se razumljivo veča iz dneva v dan, saj se bližajo volitve, kjer bo usoda Amerike in Trumpa v rokah ljudstva.