POMPOZNO

Kraljeva zakonca osvajata Hollywood

N.S.
21. 8. 2020, 20.15
Deli članek:

Odkar sta se nekdanji britanski vojvoda in vojvodinja preselila v Los Angeles, so se pojavile govorice, da obiskujeta številne medijske mreže in jim predstavljata svoj novi projekt, katerega podatki za zdaj ostajajo skrivnost.

Profimedia
Zakonca Meghan in Harry iščeta primerno televizijsko hišo za svoj projekt.

Te dni naj bi zakonca veliko svojega časa namenjala obiskovanju ameriških multimedijskih mrež, z željo, da bi kdo oživil njun veliki projekt.

Eno izmed podjetij naj bi bilo NBCUniversal, kjer naj bi sestanek potekal tudi s predsednico Boni Hammer, ki jo Marklova pozna še iz časov, ko je igrala v seriji Nepremagljivi dvojec (Suits). Podjetje položaja ne komentira. Molčijo tudi zastopniki para in multimedijski konglomerat Disney, ni pa znano, ali sta srečo poskusila tudi pri medijskih platformah, kot sta Apple in Netflix. Ker ideja projekta še vedno velja za strogo zaupno, koncept njune predstavitve še ni znan. Prav tako niso znani podatki, ali bo projekt bolj domišljijski ali dokumentarni, znano pa je, da bosta Harry in Meghan pri projektu sodelovala v vlogi producentov. Menda pa je v igri tudi sodelovanje s televizijsko postajo OWN, ki je v lasti ameriške kraljice pogovornih oddaj Oprah Winfrey, ki je tudi dobra prijateljica para. Tudi z njo je Harry že sodeloval pred kamerami, in sicer pri dokumentarni seriji o duševnem zdravju.

Profimedia
Kraljevi par še vedno najraje uživa v druženju s sinčkom Archiejem.