Meghan Markle

Slikanje kraljevega portreta je v resnici prava mora

N.S.
20. 8. 2020, 20.59
Deli članek:

Luč sveta je končno ugledala težko pričakovana biografija Iskanje svobode, ki prikazuje zgodbo princa Harryja in Meghan Markle. V knjigi avtorja Omid Scobie in Carolyn Durand menda pripovedujeta resnico iz zakulisja kraljeve družine.

Profimedia
Meghan Markle naj bi kraljevo družino zapustila "čustveno ranjena in izčrpana", predvsem po njenem zadnjem srečanju z Williamom in Kate.

Pisatelja vroče knjige med drugim opisujeta tudi, kaj se je v resnici dogajalo na dan, ko je celotna kraljeva družina pozirala za uradni kraljevi portret.

Družinska fotografija, ki je nastala ob 70. rojstnem dnevu princa Charlesa, prikazuje srečno družino, ki je videti vsa vesela in nasmejana. A kot v novi biografiji o princu Harryju in Meghan Markle navajata njena avtorja, je bilo fotografiranje prava nočna mora, predvsem zaradi vseh prepirov in nesoglasij med bratoma. Vir blizu kraljeve družine je dejal, da je bilo težko uskladiti fotografiranje, saj sta bila tako Harry kot William nepripravljena sodelovati, po drugi strani pa vir poroča tudi o odnosu med princem Charlesom in Meghan Markle. Ta naj bi svojega tasta imela za drugega očeta in povsem jasno je bilo, da mu je zelo naklonjena. Med informacijami, ki jih najdemo v knjigi, je tudi ta, da je bila Meghan večkrat opažena z naročjem, polnim knjig o kraljevem protokolu, saj ni želela česa narediti narobe. O tem naj bi jo podučila tudi kraljica sama, ki je dejala, da je Meghan zelo pametna in se hitro uči.

Profimedia
Fotografiranje za to popolno fotografijo je bila menda prava nočna mora.