ZDAJ POTREBUJEMO TRI STVARI: POZITIVO, MILO IN LIMONE

Miki Vlahovič o koronavirusu, paniki in plesu

Eva Jandl
13. 3. 2020, 20.10
Deli članek:

Tega se Miki Vlahovič, pevec skupine Victory, kar malce veseli, nam je zaupal. Se tudi njega loteva panika zaradi koronavirusa?

Osebni arhiv
Valeriya je Mikija pošteno izmučila, saj ga boli prav vsaka mišica.

Član skupine Victory Miki Vlahovič se že to nedeljo podaja na plesni parket oddaje Zvezde plešejo, v drugi oddaji bodo namreč nastopili fantje. »Namazan sem z vsemi kremicami in losjoni za blaženje bolečin, postal sem premikajoča se medicinska pomoč,« je opisal počutje po intenzivnih plesnih treningih. »Moje telo ni navajeno na takšne napore, ampak se trudim,« pravi glasbenik. Plesal bo v paru s plesalko Valeriyo Musina, ki bo v šovu tako zaplesala že četrtič. Kot je znano, zaradi koronavirusa v studiu ne bo gledalcev, kar pomeni, da Mikija družina ne bo mogla priti podpirat v živo; njegova žena Petra je sicer odlična plesalka, prav tako kot hčerka Tia, večkratna prvakinja v hiphopu, sin Mark pa je profesionalni hokejist. Miki sicer zaradi te okoliščine ni preveč žalosten. »Zdi se mi 'fajn', ker bom plesal brez publike in tudi svojih najbližjih, vsekakor bom pod manjšim pritiskom zaradi tega.«

Osebni arhiv
Njegova soplesalka je 22-letna plesalka Valeriya Musina, v šovu pleše že četrtič.

»UPAM, DA BO PANIKE KMALU KONEC«

Miki se zaveda nevarnosti koronavirusa, zaradi katerega so odpovedani koncerti in vsa javna zbiranja, kmalu pa se bodo zaprli tudi šole in vrtci, vendar pravi, da ni v paniki. »Veliko sem na zraku in sončku, zdravo se prehranjujem, s soplesalko trdo treniram in upam, da bo vse te panike kmalu konec. V teh težkih časih potrebujemo tudi malo pozitivnosti, se vam ne zdi? Meni se zdi, da je v teh časih to najpotrebnejše, pravzaprav potrebujemo tri stvari: pozitivo, milo in limone. Tako bomo lažje preživeli,« nam je zaupal svoje mnenje. Pevec pa seveda čas, ko ne trenira z Valeriyo, izkoristi za skupino Victory, s katero so ustvarili novo pesem, ki jo bomo slišali kmalu.