ZVEZDI

Slovo, kot se pritiče, Meghan zasenčila vse

Nejc Simšič
12. 3. 2020, 20.50
Posodobljeno: 12. 3. 2020, 21.52
Deli članek:

Britanski princ Harry in Meghan Markle sta se pred dnevi še zadnjič v okviru kraljevih obveznosti pridružila kraljici Elizabeti II. na slovesnosti v Londonu. Po pričakovanjih sta oba zasijala v vsem svojem sijaju in bila, zasluženo, v središču pozornosti.

Profimedia
Vojvodinja Susseška je za slovo izbrala zeleno opravo, ki predstavlja ravnotežje in harmonijo, prenovo in nov začetek, obnavlja in vrača energijo. Čustveno pozitivna barva, ki poudarja brezpogojno ljubezen.

Meghan Markle in princ Harry sta se zdaj tudi uradno poslovila od kraljevih dolžnosti, kar smo vsi težko pričakovali.

Za zadnji dogodek je vojvodinja Sussexa izbrala prekrasno zeleno obleko z ogrinjalom in z njo zaključila svoje delovanje na britanskem kraljevem dvoru. Harry in Meghan sta se z drugimi člani kraljeve družine v Westminstrski opatiji udeležila slovesnosti, posvečeni Commonwealthu. Čeprav bosta uradno »svobodna« šele 31. marca, sta se odločila, da si bosta do konca meseca vzela dopust in tako opustila morebitne dogodke.

Profimedia
Meghan in Harry.

PRAVA MODNA REVIJA

Je bil pa dogodek v Westminstrski opatiji prava paša za vse modne strokovnjake, saj so vsi težko pričakovali, s kakšnimi oblekami se bo kraljeva družina poslovila od Meghan in Harryja.

Profimedia
Vojvodinja Cambriška je navdušila v rdečem plašču s klobukom. Rdeča barva izžareva trdno in močno energijo, strast in akcijo ter nas motivira k ukrepanju, hkrati pa v nas prebudi fizično življenjsko silo.

Kate Middleton je blestela v rdeči obleki s popolnim pokrivalom, kraljica Elizabeta pa se je tokrat odločila za sinje modro bravo. »Ta dogodek smo vsi pričakovali že zato, da vidimo, s kakšnim stilom se bodo poslovili. Prav vsi so zablesteli, je pa res, da je Meghan še zadnjič dala piko na i svojemu kraljevskemu nazivu. In to zelo elegantno. Verjamem, da bo sama še naprej modna ikona in navduševala s svojim stilom,« je povedal eden od britanskih modnih kritikov. Sicer pa je bilo za Williama, Kate, Harryja in Meghan to tudi prvo javno druženje po novembru, in glede na njihove obrazne mimike odnosi med njimi trenutno niso najbolj sproščeni.

Profimedia
Najstarejša monarhinja na svetu se je tokrat odločila za preverjeno sinje modro opravo. Gre za barvo miru in harmonije, zrelosti, razumskosti, natančnosti, sposobnosti in predstavlja zaupanje ter zvestobo.

Razlika z lansko slovesnostjo je bila, da sta bila lani oba para del procesije ob prihodu kraljice, letos pa te ni bilo, saj sta bila Harry in Meghan tokrat le gosta, ki so ju posedli kot ostale »običajne« obiskovalce.

Profimedia
Charlesova soproga je tokrat zablestela Pomen rdeče barve je energija, strast in akcija, ki predstavlja domišljijo in duhovnost. Združuje telo in duha ter ustvarja ravnotežje, pomaga ljudem, ki iščejo smisel življenja in duhovno izpolnitev.