SREČNO

Sašo Avsenik se je poročil s svojo Stašo

Nejc Simšič
5. 1. 2020, 07.55
Posodobljeno: 5. 1. 2020, 09.14
Deli članek:

Narodnozabavni glasbenik Sašo Avsenik in njegova dolgoletna izbranka Staša sta v novo leto vstopila poročena. Potem ko sta se lani razveselila prvorojenke Vide, sta svojo zvezo zdaj nadgradila s poroko.

Facebook
Zadnjo soboto v letu 2019 sta si obljubila večno zvestobo.

Potomec legendarnega Avsenika, Sašo Avsenik, in njegova dolgoletna izbranka Staša Greif sta se na zadnjo soboto v letu 2019 sprehodila do oltarja in si obljubila večno zvestobo.

»Zadnja sobota v letu 2019 je bila ena izmed naših redkih prostih sobot, zato se je ponudila lepa priložnost za božično-novoletno obarvano poroko,« so zapisali na uradni strani Ansambla Saša Avsenika in v nadaljevanju razkrili, da se je do oltarja sprehodil vodja njihovega ansambla. Mladoporočenca sta si poročne zaobljube izmenjala v najožjem družinskem krogu, civilno pa ju je poročil radovljiški župan, gospod Ciril Globočnik. »Sledila je cerkvena poroka na Brezjah, tam ju je poročil dr. pater Robert Bahčič. Izpolnila se jima je želja in med mašo je veličastno zazvenel Slovenski oktet z organistko Urško Vidic. Za zabavo na poročnem slavju na Avsenikovi domačiji v Begunjah so poskrbeli Veseli svatje, za prijetno presenečenje pa Kvatropirci. Mladoporočenca se zahvaljujeta za vse lepe želje in čestitke!« so še povedali Avseniki. Med prvimi pa so Sašu in njegovi ženi seveda čestitali člani ansambla: »Ob tej priložnosti tudi celotna ekipa ASA Sašu in Staši želi, da veter še dolgo nosi vajino skupno pesem!«