Estetska kirurgija

Nuša Derenda o botoksu: »Ne vem, zakaj je to še vedno taka tabu tema!«

Eva Jandl
4. 1. 2020, 20.08
Posodobljeno: 5. 2. 2024, 13.14
Deli članek:

Po decembrskih nastopih Nuše Derenda se je marsikdo obregnil ob to, kako mladostno je videti pri svojih 50 letih. Povedala nam je, kako ji to uspeva.

Agencija Ekskluzivno
Nuša se rada dobro počuti v svoji koži, zato ji ni žal denarja za polnila in botoks.

Čeprav je energična pevka Nuša Derenda že praznovala 50. rojstni dan, se zdi, kot da se je čas zanjo ustavil. Kljub številnim decembrskim nastopom je sijoča in spočita, zato smo jo prosili, naj nam razkrije svojo skrivnost o ohranjanju mladostnega videza. »Dovolj spanca in gibanje sta zame zelo pomembna, zato že skoraj deset let dvakrat na teden hodim v fitnes. Občasno pa si privoščim tudi kakšen sprehod ali tek v naravi. Tako da ostajam v kondiciji,« najprej pove Nuša, ki sicer tudi veliko časa posveča negi las in kože. »Seveda je zame pomembno, da imam negovano kožo in lase. Že več kot deset let zaupam določeni lasni kozmetiki in svoji frizerki Barbki, ki skrbi, da so moji lasje zdravi, čeprav jih kar 'mučimo’.« Brez zadržkov pa odgovori tudi na vprašanje o vbrizgavanju tako popularnega botoksa in manjših popravkih, ki so pri estradnikih že skoraj vsakdanji. »Dermatologija in estetska kirurgija sta v zadnjih letih zelo napredovali. Vsakdo se rad dobro počuti v svoji koži, zato ne vem, zakaj je to še vedno tabu tema. Nič nimam proti. Tudi sama občasno obiščem določeni dermatološki center, kjer z različnimi tretmaji poskrbijo, da je moja koža videti bolj sveža in spočita.« Nuša pravi, da posega sicer ni nikoli imela, polnila in botoks pa občasno uporablja že 15 let.

Mare Vavpotič/M24
Pevka z možem Frenkom, s katerim ima dva sinova.

JANUARSKI ODDIH

Za Nušo je naporen december, poln nastopov – pela je v Postojnski jami, na Živih jaslicah in že 37-ič nastopila na silvestrovo, tokrat je s svojo skupino prepevala v Novem mestu. Pa jo bo  januarja kam mahnila na oddih, kot večina glasbenikov? Nuša pravi, da si z možem Frenkom nista nikoli privoščila veliko oddiha, razen kakšnega smučanja z otrokoma, a letos bo drugače. Prav kmalu jo bosta namreč mahnila v Avstralijo.