LUKSUZNA VADBA

Ko je fitnes tako nesramno drag, da zmanjka denarja za sladkarije

Petra Rupnik
4. 1. 2020, 20.15
Posodobljeno: 18. 8. 2023, 09.44
Deli članek:

Klasična tragikomična usoda novoletnih zaobljub tukaj odpade. Kdor namreč odšteje toliko denarja za vstopnico v fitnes, resnično nima izgovora (ali pa financ), da bi po službi namesto na vadbo raje zavil na pivo in pico. Poglejmo, kaj ponujajo najdražji fitnes klubi na svetu.

tripadvisor
Wellness Sky

Athletes Performace gym, ZDA, letna članarina: 26.800 evrov

Stranke, ki redno obiskujejo tale luksuzni fitnes v Phoenixu v ameriški Arizoni, pravijo, da je visoka cena letne vstopnice vsekakor upravičena. Tu trenirajo tudi profesionalni atleti, ni pa nam uspelo izvedeti, ali poleg treningov v bližini slavnih ter bazenov z vročo in hladno vodo ponujajo še kaj, česar nima vaš lokalni fitnes klub.

mostfamouslist.com
Athletes Performance Gym

Wellness Sky, Srbija, letna članarina: 26.800 evrov

Srbija na lestvici prestižnih fitnes centrov kotira zelo visoko. Avtorji lestvice pravijo, da je Srbija v svetu pravzaprav znana po tovrstnem luksuzu. Roko na srce – resnično je lepo švicati v lepo obnovljeni starejši vili, kjer se vam skozi okna odpira pogled na reko. Klub sicer ponuja tudi vrhunsko vodeno vadbo joge, taj čija in pilatesa.

trip advisor
Wellness Sky

The Madison Square Club, ZDA, letna članarina: 23.200 evrov

Če povemo, da gre za klub, ki je lociran v središču New Yorka in ga obiskujejo številni svetovni zvezdniki, smo povedali vse, kajne? Oh, seveda, ne pozabimo omeniti mišičastih osebnih trenerjev, ki poskrbijo, da njihovi varovanci v najkrajšem možnem času dosežejo najboljše rezultate.

mostfamouslist.com
The-Madison-Square-Club

The Houstonian Club, ZDA, mesečna vstopnica: 21.400 evrov

V Teksasu se nahaja eden menda najbolj ekskluzivnih fitnes klubov, kar jih je mogoče najti na drugi strani oceana. Poleg vsega, kar premorejo mali, tale ponuja še ogromen bazen, boksarski ring, teniško igrišče in še in še. Ah, ja – trenirate seveda na vrhunskih in izjemno dragih napravah.

mostfamouslist.com
The Houstonian Club

The Harbour Gym, Velika Britanija, letna vstopnica: 18.000 evrov

Gre za najbolj luksuzen fitnes klub, ki ga je mogoče najti v Londonu. Vse zvezde, ki bivajo v britanski prestolnici, se menda potijo tam. Redna obiskovalka tega fitnesa je bila tudi princesa Diana. Sicer pa poleg mučilnih fitnes naprav ponujajo tudi lepše stvari – spa, bazene s slapovi in podobno.

mostfamouslist.com
The Harbour Gym