V formi

Blaž mesece po šovu šokiral s spremembo!

Vesna Meško
1. 9. 2018, 08.18
Posodobljeno: 1. 9. 2018, 08.18
Deli članek:

Slišali smo, da si je Blaž prigaral vidne spremembe, da je postal odvisen od športa in da je v najboljši formi doslej. Pa smo ga pocukali za rokav in preverili, kaj se dogaja.

Planet Tv
Blaž Hudelja

Kjer je volja, tam je pot. To velja tudi za finalista druge sezone shujševalnega šova Blaža Hudelja, ki mu je spoštovanje za dosežke izkazala tudi trenerka Nataša Gorenc. Blaž prekipeva od energije in dobre volje, ne le, da bi mu lahko nadeli navihano ime Blaž mišica, zadal si je tudi nove cilje, s katerimi bo poskušal vplivati na življenje drugih ljudi, ki se spopadajo z odvečno težo.

Osebni arhiv
Blaž preden se je podal na pot in povsem spremenil svoje življenje.

Blaž, kaj se je s teboj dogajalo potem, ko so ugasnile kamere? ''Moj osnovni cilj po končanem šovu je zadržati težo nekje med 90-95 kilogrami in pa pridobiti še nekaj mišične mase. Zdaj se je začela tudi nova sezona rokometa, začel sem trenirati na polno, saj bi se rad dokazal tudi v rokometu. Trenutno igram za Rk Črnomelj v 1.b slovenski ligi, v prihodnje pa imam željo poizkusiti tudi višjo oz. boljšo ligo,'' nam pove in doda, da ga zelo veseli zlasti fitnes in zdrava prehrana, skratka vse, kar je povezano z gibanjem in zdravim življenjskim slogom.

Osebni arhiv
Blaž Hudelja danes

To pa še ni vse, kajne? ''Ja, res je. Zanima me tudi osebno trenerstvo oz. osebni treningi, saj bi v prihodnosti rad pomagal drugim, zato sedaj opravljam tudi IFPA tečaj za osebnega trenerja. Trenutno sem zelo motiviran, rad bi se namreč še bolj dokazal in naredil še več iz sebe,'' pokima in nadaljuje, da trenira večkrat na dan, kar zajema tako samostojne treninge, kot rokomet. ''Tudi pri prehrani sem kar strog, vedno štejem kalorije in gledam, da ima izdelek čim več beljakovin,'' še pojasni za konec Blaž, ki se je lotil resnično strogega režima. No, priznati moramo, da so rezultati vsekakor vidni, kajne?

Osebni arhiv
V takšni formi ni bil še nikoli doslej.