Po snemanju spota še na pečeno koruzo

Nejc Simšič
31. 8. 2018, 21.15
Deli članek:

Ansambel Petan sestavljajo mladi fantje, polni energije in velike želje po ustvarjanju narodnozabavne glasbe.

Osebni arhiv
Najbolj jim je všeč, ko vidijo, da ljudje uživajo ob njihovi glasbi, ki prihaja iz srca.
Več podobnih vsebin najdete na spletni strani RADIA VESELJAK.

Denis Petan, Primož Petan, Ivan Petan in Denis Povše so skupaj že skoraj 10 let, v vsej karieri pa so nanizali že kar nekaj uspešnic.

Skupaj jih drži veselje do igranja in pa velika prijateljska vez. Na njihovih nastopih jim je najbolj všeč, ko vidijo, da ljudje uživajo ob njihovi glasbi, ki prihaja iz srca. Fantje imajo za letošnje leto veliko ciljev. »Čeprav zelo veliko igramo, nameravamo posneti kar nekaj novih skladb in nastopiti na veliko festivalih,« je povedal vodja ansambla Denis Petan.

Osebni arhiv
Denis, Ivan, Denis in Primož so snemali videospot za pesem Posebna si.

Posebna si

Glasbeniki zdaj predstavljajo novo pesem, ki je nekaj povsem svežega z njihove strani. Pesem je napisal njihov kitarist, gre pa za resnično izpoved, pesem polno čustev, upanja. »Snemanje je potekalo v našem domačem kraju na Dolenjskem. Snemanje videospota za pesem Posebna si s tako super ekipo je bilo prava poslastica. Ves snemalni dan je bil poln lepih trenutkov, zabave, smeha, zato smo bili vsi popolnoma sproščeni, polni pozitivne energije, kar se bo gotovo videlo tudi na končnem izdelku,« je še povedal Denis.