KMETIJA

Kopica znanih obrazov spet v borbi za denar

N.S.
24. 8. 2018, 08.00
Deli članek:

V resničnostni šov Kmetija je vstopilo 17 tekmovalcev, od tega jih je 11 že znanih obrazov, ki smo jih v preteklih letih že gledali v različnih šovih.

POP TV
To so tekmovalci letošnjega šova Kmetija.

Letošnji resničnostni šov Kmetija bo zagotovo zelo pester, saj poleg običajnih tekmovalcev v šov vstopajo tudi nekateri že znani akterji, ki so v preteklosti dokazali, da so polni drame, spletk in sočnih besed. V šov bodo vstopili 58-letni upokojenec Franc Sever, 31-letni zdravstveni tehnik Luka Sardinšek Betlehem, 36-letna prodajalka Simona Nagy, 62-letna upokojena kuharica Zdenka Urbanc, 18-letni ekonomski tehnik in nogometaš Nik Triler in 24-letna inženirka kmetijstva Tjaša Šalamun.

M24/Marko Vavpotič
Voditeljica Natalija Bratkovič obljublja napet boj za glavno nagrado!

Znani spletkarji in prepirljivci

V šov poleg navadnih občanov vstopajo tudi nekdanji zmagovalec šova Kmetija Denis Toplak, ki pravi, da je bila njegova največja sovražnica v prejšnjem šovu, ki ga je spravljala ob živce, Lara Goršek Kos, ki, ne boste verjeli, prihaja na Kmetijo in si zato lahko obetamo super verbalni spopad. Iz nekdanjega šova Survivor na posestvo kmetije vstopajo Sandi Sinanović, ki v šovu na Filipinih ni bil prav nič priljubljen, saj je igral svojo igro. Potem je tu Aneta Andolini, ki je tekmovalka z največ izkušnjami iz resničnostnih šovov, saj je bila v Kmetiji slavnih in Survivorju. V slednjem se je izkazal tudi Franko Bajc, ki bo poskušal osvojiti zmago v Kmetiji. Iz lanske sezone se na posestvo vrača priljubljena Sabina Mlakar, ki je spravljala tekmovalce ob živce in jih hkrati zelo nasmejala. Na posestvo se vrača tudi Miha Kavčič, ki je pred leti že tekmoval v Kmetiji, nato pa je postal član tria Sestre in je tudi Prešernov nagrajenec. Za sočne trenutke bo skrbela Anna Paynich iz oddaje MasterChef Slovenija, vrača pa se tudi ljubljenec ženskih src iz šova Bar, Joel Srbu. Povratnica iz šova Big Brother in Parovi, Ksenija Kranjec, pa bo v šov vstopila s svojim ljubljenčkom.