Zabava

Severinine gole posnetke zasenčili iztrebki

Teja Pelko
23. 8. 2018, 21.10
Deli članek:

Hrvaške zvezdnice se njeni rojaki očitno ne morejo nagledati gole.

Pred 14 leti je njen posnetek seksa porušil vse rekorde, veliko pozornosti pa so poželi tudi provokativni posnetki, ki so v javnost pricurljali v torek.

A presegla jih je novica o novinarki Ivi Anzulović, ki je ta dan pred Banskimi dvori odvrgla kanto, polno pasjih iztrebkov, v znak protesta zoper arbitražno odločitev Državnega odvetništva Republike Hrvaške v primeru Gavrilović.

Kdo je dal v javnost Severinine gole posnetke, sicer ni znano. Njen menedžer Tomica Petrović in zdajšnji mož Igor Kojić sta sicer s prstom pokazala na njenega nekdanjega partnerja in očeta njunega sina Aleksandra Ivana, Milana Popovića. »Vse to se je zgodilo takoj zatem, ko je Severina spet zmagala na sodišču. Takšna maščevanja nekdanjih partnerjev, podtikanja in poskusi diskreditacije niso nič novega. Postavlja se vprašanje, kje so meje in katera sredstva bo še uporabil,« je za 24sata dejal Petrovićin dodal, da so uporabili vse pravne možnosti za zaščito Severininih pravic in interesov. Igor pa se je na objavo njenih vročih posnetkov, ki so očitno iz iste serije kot posnetek, ki ga je v »odrezani« verziji sama objavila na svojem facebooku leta 2014 med obiskom Pariza, odzval posredno z objavo na družbenem omrežju Instagram. Pod razigranimi posnetki s Severininim sinom in Severine s sinom je namreč zapisal: »Dragi moji, glejte na to, da boste svoj čas s svojimi najdražjimi preživljali v sreči, tako kot mi na teh slikah, ki jim montaža in druge tehnike nič ne morejo,« ob tem pa dodal ključnik »Molite za Milanove možgane«.

Milan Popović dejanje zanika. »Objavljene fotografije so nastale leta 2014, ko sva bila s Severino v hudem boju za skrbništvo nad najinim sinom. V tem času sploh nisva komunicirala, tako da jaz nisem mogel imeti teh posnetkov. Sebe imam za zelo odgovornega starša in sem zadnja oseba, ki bi plasirala posnetke, na katerih je mama mojega sina gola in v kompromitirajočih pozah in za katere sem prepričan, da bodo dodatno osramotile in vznemirile najinega sina, ki bo šel kmalu v šolo. Jaz ga ne morem, nihče ga ne more zaščititi pred zafrkavanjem drugih otrok. Ne vem, ali jih je plasirala ona, da bi si povrnila nekdanjo priljubljenost, ali je to storil kdo drug, sem pa zaskrbljen, da bo to prineslo ogromno škode in sramote mojemu sinu, ko mu bo nekega dne nekdo to pokazal,« je za 24sata dejal Popović.