Ganljivo

VIDEO: Ustavila se je in potolažila 14-letnico, ki je izgubila mamo

R.T.
23. 8. 2018, 08.03
Posodobljeno: 23. 8. 2018, 08.32
Deli članek:

Na koncertu je pevka Pink potolažila najstnico, ki je nedavno izgubila mamo.

Profimedia
Pevka Pink

Pevka Pink se je na koncertni turneji ustavila tudi v avstralskem mestu Brisbane. Posnetki, ki so nastali na koncertu, pa so obkrožili svet. Pevka je namreč prekinila koncert in se med množico prebila do 14-letnega dekleta, ki je nedavno izgubilo mamo, da bi jo potolažilo. Trenutek, ki je bil zelo ganljiv, so zabeležile tudi fotografske in televizijske kamere, ozadje dogodka pa je še bolj ganljivo. 

Dekle, ki jo je Pink tolažila, je 14-letna Leah Murphy. Njena mama je kupila vstopnici za koncert pevke Pink v Sydneyju, na koncert pa naj bi šla s prijateljico. Vsaj takšen je bil načrt. Vendar pa je Leahina mama meseca junija umrla, 14-letnica pa se je odločila, da bo na koncert odšla sama, saj sta bili z mamo povezani tudi preko glasbe. Ker pa je Pink koncert v Sydneyju v zadnjem trenutku odpovedala, je Leahina teta začela iskati vstopnice za koncert v Brisbanu in jih tudi uspela dobiti. 

V dvorani so obiskovalci koncerta v Brisbane Entertainment Centre 14-letnici priskočili na pomoč, da je Pink z odra lahko opazila znak, na katerem je pisalo: "Moje ime je Leah - stara sem 14 let. Prejšnji mesec sem izgubila mojo čudovito mamo. Rada bi, da me OBJAMEŠ ... Prosim!"   

Pink je opazila napis in se takoj z odra po stopnicah spustila med občinstvo, prišla do 14-letnice in jo tesno stisnila k sebi. "Rekla mi je, da sem 'luštna'. In rekla, 'oh, ne jokaj'. Dodala je še, da se bo vse uredilo. Podpisala se mi je še na roko in posneli sva 'selfie'", je povedala medijem 14-leta Leah in dodala, da ji Pinkina gesta pomeni zelo veliko. "Uresničile so se mi sanje."

O pokojni mami pa je povedala: "Ko je mama kupila vstopnici za koncert, je zbrala vse Pinkine skladbe in poslušali sva jih zelo na glas ter po hiši peli in plesali. Pink sem tudi povedala, kako rada jo je imela moja mama.