ZALJUBLJENA

Igralca sta 'zganjala' romantiko v Sarajevu

N.S.
23. 8. 2018, 07.10
Deli članek:

Čeprav sta se priljubljena igralca v Sarajevu mudila na filmskem festivalu, sta našla tudi čas za romantiko v dvoje in uživala na polno.

Yunus Demirbaş
Takole sta zaljubljena igralca, ki veljata za najlepši medijski parček, letos uživala na premieri v Sarajevu.

Zaljubljena igralca Ajda Smrekar in Sebastian Cavazza sta se po dolgem poletju spet vrnila nazaj k delovnim obveznostim, med drugim tudi na mednarodno premiero novega filma Gajin svet.  Igralca sta se pred dnevi namreč mudila na filmskega festivala v Sarajevu, saj oba igrata v novem filmu režiserja Petra Bratuše. Ajda in Sebastian sta se tako skupaj sprehodila po slavnostni preprogi, na kateri je Ajda blestela v belem hlačnem kostimu, Sebastian pa v temno modri moški obleki. In prav sprehod po sarajevski rdeči preprogi je bil že drugo leto zapored prizorišče njunega romantičnega in delovnega oddiha. Spomnimo, lani sta bila tam zaradi Sebastianove premere filma Moški ne jočejo.

sff
Takole sta se v sproščenem duhu Sebastian in Ajda lani sprehodila po rdeči preprogi v Sarajevu.


Opažena na sprehodu in večerji 
Čeprav sta bila zaljubljena igralca v Sarajevu zaradi premiere filma, sta v Sarajevu uživala dva dni. Prvi dan so ju z roko v roki opazili na sprehodu po Baščaršiji, opažena pa sta bila tudi na romantični večerji v dvoje, kjer sta uživala v klepetu in zaljubljenih pogledih, Sebastian pa se je obakrat izkazal kot pravi džentelmen, saj je svojo Ajdo razvajal na vsakem koraku.

SFF
Čeprav sta bila na filmskem festivalu zaradi premiere filma Gajin svet, sta vseeno našla čas za "zmenek v dvoje".