HARRY IN MEGHAN

Razkrita je lokacija luksuznega dopusta

Sonči Nered Čebašek
22. 8. 2018, 20.30
Deli članek:

Vojvoda in vojvodinja Sussekška sta odpotovala in pripotovala nazaj v največji tajnosti.

Profimedia
Harry in Meghan

Ker se britanski princ Harry in njegova soproga Meghan Markle dolgo nista pojavila v javnosti, se je seveda začelo ugibati, kje neki naj bi bila tako dolgo neopažena. Znano je bilo sicer, da sta se umaknila na angleško podeželje v kamnito vasico Cotswolds, v izjavi za javnost sta celo zapisala »do nadaljnjega« … A da bi tam ostala več kot dva tedna, se je medijem zdelo sumljivo. In imeli so prav.

Zvezdniška družba

V javnost je namreč pricurljala informacija, da sta Harry in Meghan sredi prejšnjega tedna odpotovala v Italijo, kjer sta bila gosta Georga Clooneyja in njegove žene Amal v njuni prestižni vili Oleandra ob jezeru Como.

Reuters
George in Amal Clooney

Za njun oddih je bilo na moč skrbno načrtovano, da ostane skriven. Letela sta z zasebnim letalom, na katerem so bili poleg njiju le varnostniki, pri varovanju zasebnosti v Italiji pa se je britanska kraljeva družina za varovanje zasebnosti Harryja in Meghan obrnila celo na italijansko policijo, ki je svoje delo brezhibno opravila, saj ne obstaja niti en posnetek, ki bi nastal v času njunega dopusta.

Profimedia
Vila Oleandra

Izvedelo se je le, da sta George in Harry na športnem igrišču ob vili vsako jutro igrala košarko in da sta se Meghan in Amal zabavali čisto na svoj način. Večino časa sta se namreč ukvarjali z desetmesečnima dvojčkoma Alexandrom in Ello, kar sploh ni nenavadno, saj tako za Amal kot Meghan velja, da sta veliki oboževalki otrok in da bi druženje z malčki zamenjali za zabavo v najbolj imenitni druščini. Očitno se princ, igralec, vojvodinja in nekdanja igralka ter odvetnica so očitno dobro ujamejo.