Nazaj na odvajanje

FOTO: Zvezdnik se utaplja v alkoholu, njegova odtujena soproga ima tega dovolj

S.R.
23. 8. 2018, 08.24
Posodobljeno: 23. 8. 2018, 08.33
Deli članek:

Hollywoodskega zvezdnika Bena Afflecka je v avto strpala njegova odtujena soproga Jennifer Garner in ga odpeljala na odvajanje.

Profimedia
Affleck na poti iz brezna.

46-letni Ben Affleck je znova zabredel v mlako alkohola, včeraj popoldne pa ga je iz globin izvlekla njegova odtujena soproga in igralka Jennifer Garner, s katero sicer živita povsem ločeni življenji. Ker je zvezdnik rešitev za tegobe znova začel iskati na dnu steklenice, ga je Garnerjeva strpala v vozilo in odpeljala v rehabilitacijski center.

Profimedia
Affleck na poti iz brezna.

Affleck je v zadnjem času naslovnice časopisov polnil zaradi pogostega veseljačenja z 22-letno Playboyevo lepotico Shauno Sexton. Oskarjevec, ki ima z Garnerjevo tri otroke, naj bi se sicer nedavno razšel s svojim dekletom Lindsay Shookus, s katero sta si posteljo delila zadnje leto. Že marca lani je razkril, da je uspešno zaključil program odvajanja od alkohola in da si želi postati boljši oče svojim trem otrokom, 12-letni Violet, 9-letni Seraphini in 6-letnemu Samuelu. Kot kaže, mu je spodletelo, saj se je včeraj že tretjič v svoji karieri zglasil v rehabilitacijskem centru. Fotografski objektivi so ga že v ponedeljek pred njegovim domom ujeli, kako prevzema pošiljko alkohola. Garnerjeva je sicer razkrila, da bo vprašanje skrbništva nad njunimi otroki reševala šele takrat, ko bo zvezdnik razmišljal z bolj trezno glavo.