Žurerka

Princesa pred poroko vse noči na zabavah

Sonči Nered Čebašek/Novice Svet24
30. 6. 2018, 17.36
Posodobljeno: 30. 6. 2018, 17.37
Deli članek:

Zaorčena britanska princesa Eugenie (28) bo z izbrancem Jackom Brooksbankom (31) pred oltar stopila 12. oktobra. V zadnjih dneh pa se zdi, da se ji zelo mudi zabavati, preden postane žena.

Profimedia
Z zabav se Eugenie vedno odpelje široko nasmejana.

V zadnjih tednih skoraj ne mine dan, da paparaci ne bi kje ujeli britanske princese Eugenie.

Med fotografijami jih je sicer tudi nekaj z uradnih dogodkov, ki se jih mora zaradi statusa prestolonaslednice seveda redno udeleževati, a več je zabeleženih trenutkov, ko odhaja z raznih zabav.

NA TERENU

V londonskih nočnih klubih je Eugenie očitno stalna gostja. Včasih tja zahaja na tematske zabave, ki so v visokih angleških krogih zelo priljubljene, pogosto na razna praznovanja obletnic, največkrat pa pride s prijateljicami kar tako – kaj popit in se družit.

Kar je posebej zbodlo v oči, pa je dejstvo, da ob njej v zadnjih tednih ni bilo opaziti zaročenca Jacka. Prav on je namreč velik ljubitelj nočnega življenja, zaradi česar je bil pred leti pribit na sramotilni steber.

Profimedia
Redke so nočne londonske zabave, na katerih se živahna zaročenka ne bi pojavila.

Poleti 2013, ko je Jack veljal že za stalnega partnerja kraljičine vnukinje, je bil namreč ujet v nočnem baru, družbo pa mu je delala striptizeta – kar se ne sliši nič posebnega, a so fotografije povedale veliko več. Jack je imel zavezane oči, ona je bila zgoraj brez, grabil jo je za prsi, ona je po njem nekajkrat zamahnila z bičem, nato pa ga je še zajahala … Po resnih pogovorih v palači je Jack smel ostati v zvezi z Eugenie in od takrat ga nikjer ni bilo opaziti samega.

Fotografij, ki bi prikazovale Eugenie v kakšni nespodobni situaciji, sicer ni, a očitno zanjo veljajo drugačna pravila in lahko sama ponoči frli naokoli.