Zabava

Iris je partner presenetil z zaročnim prstanom

Teja Pelko / Novice Svet24
20. 6. 2018, 07.10
Deli članek:

Iris Mulej, ki s partnerjem Admirjem Barčićem in hčerkico Isabello živi v Budvi, se je te dni mudila v Sloveniji.

Osebni arhiv
Admir Barčić je Iris podaril nepozabno darilo.

Priložnost je poleg druženja s svojimi najbližjimi izkoristila tudi za predčasno obeležitev svojega 37. rojstnega dne (dopolnila jih bo danes).

NEPOZABNO DARILO

Na kosilu v eni izmed ljubljanskih restavracij pa je doživela veliko presenečenje. Njen partner je šel namreč pred vsemi na kolena in jo zaprosil za roko ter s tem poskrbel za darilo, ki ga bo zagotovo pomnila do konca svojih dni. Iris je seveda takoj privolila, nekaj utrinkov s srečnega dogodka pa je delila tudi s svojimi prijatelji na družbenem omrežju Facebook. Pod objavo so se vsule številne čestitke in lepe želje, ki se jim pridružujemo tudi v našem uredništvu.

UŽIVA V DRUŽINSKEM ŽIVLJENJU

Iris, ki je bila nekoč prisotna na skoraj vsakem družabnem dogodku, zdaj živi umirjeno družinsko življenje, v katerem nadvse uživa, še posebno v materinstvu, ki je po njenih besedah še lepše, kot si je predstavljala, da bo. »Dokler tega ne izkusiš, si lahko res samo predstavljaš, in to je to, kar vedno slišimo – da je materinstvo zelo lepo, vendar tudi naporno. No, jaz bom zase rekla, da je predvsem lepo,«nam je pred časom dejala Iris.