Rado Mulej

Slovenski zvezdnik končno zapustil bolnišnico

Teja Pelko / Novice Svet24
19. 6. 2018, 20.15
Deli članek:

Rado Mulej velja za enega najbolj zgovornih znanih obrazov. Da molk res ni njegova vrlina, se je izkazalo tudi po njegovi nedavni operaciji mandljev.

Facebook / Rado Mulej
Ker Mulej ni ubogal zdravnikovih navodil, se je moral kmalu po odstranitvi mandljev vrniti v bolnišnico.

Zdravnik mu je namreč zabičal, da nekaj časa po operaciji ne sme govoriti, česar pa Mulej ni zmogel, zato se je moral vrniti v bolnišnico.

Po desetih dneh jo je le lahko zapustil. Rado sicer tudi med okrevanjem ni mogel iz svoje zabavljaške kože. Sodeč po njegovem zapisu na facebooku, je namreč v bolnišnični oskrbi nadvse užival (med drugim si je privoščil tako pedikuro kot masažo), v zahvalo za vse pa je osebje na koncu pogostil z dobrotami z žara.

NAVDUŠEN NAD BOLNIŠNIČNIM OSEBJEM

»Velik poklon dajem celotnemu osebju ORL klinike v Ljubljani, saj so poskrbeli, da mi je teh 10 dni minilo resnično hitro – toliko srčnosti, dobre volje, iskrenosti, natančnosti, uživanja v pomaganju drugim ne vidiš nikjer, razen v celotnem osebju ORL klinike v Ljubljani. Ekipa, iskreno sem vam nadhvaležen za vse trenutke, vsakodnevne doze smeha, ažurnost, iskrena hvala, ker niste nagnali moje pedikerke in maserke (jah, se je treba pripravit za na morje) – skratka bilo mi je nadvse zabavno z vami, zato hvala, ker ste, in naj poudarim, da ste absolutno najboljše osebje na svetu. Mojim sotrpinom pa želim čimprejšnje okrevanje in kar se da hiter povratek v objem domačih,« je na svojem facebooku zapisal Rado, ob tem pa je priložil tudi nekaj posnetkov bivanja na kliniki.