Škandal

Severina užalila več kot pol Balkana

N.S./Novice Svet24
19. 6. 2018, 20.50
Deli članek:

Hrvaška pevka se je z nekdanjim partnerjem, srbskim poslovnežem Milanom Popovićem, spet znašla na sodišču. Tokrat pa je izrekla besede, zaradi katerih je šokirala polovico Balkana.

Instagram
Severina velja za veliko provokatorko, zato se mnogi ne čudijo njeni izjavi, saj točno ve, kako dvigniti pritisk.

Bitka na sodišču v Zagrebu se je sprevrgla v pravo medijsko predstavo, ki se je končala z užaljenim srbskim ljudstvom.

Priljubljena pevka Severina Kojić in njen nekdanji partner, srbski kralj bakra Milan Popović, sta se na znašla na zagrebškem sodišču, da se dogovorita o šolanju njunega sina Aleksandra. Severina je povedala, da želi, da Aleksander hodi v hrvaško šolo, ki je najbližja njenemu domu v Zagrebu. »Moj sin se mora učiti hrvaškega jezika, ker govori samo ta jezik. Mora se naučiti hrvaške zgodovine, da bo zrasel v dobrega in vzornega Hrvata. Že v vrtcu se je učil brati in pisati hrvaško, zdaj pa se mora naučiti še pravopis in pravila maternega jezika, šele nato lahko pridejo na vrsto drugi jeziki.« Milan pa je na sodišču zahteval, da bi sina vpisal v mednarodno ameriško šolo, da bi spoznal različne kulture in kjer ne bi bil ogrožen, ker ima mamo Hrvatico in očeta Srba.

Instagram
Pevka bo naredila vse, da bo zaščitila svojega sina Aleksandra.

TEŽAVA ZARADI SODIŠČA

Ker se nekdanja partnerja Severina in Milan nista mogla dogovoriti glede šole, je sodišče določilo, da Aleksandra vpišejo v mednarodno šolo v Zagrebu. Po tej odločitvi pa je Severina pobesnela in pred sodnikom Milanu zabrusila v obraz: »Moj sin je Hrvat, in ne srbska 'seljačina', kot si ti! In nikoli ne bo Srb!« In s tem je osupnila vse prisotne, tako sodnika kot Milana in predvsem vse Srbe.

Srbski mediji so zdaj precej diplomatsko napisali, da z ozirom na to, da Severina ves čas poudarja, da je njen sin Hrvat in da se sramuje njegovega srbskega porekla, zakaj je bila potem v zvezi z Srbom Milanom, nato pa se je celo poročila s Srbom Igorjem Kojićem. Zdaj ves Balkan čaka na naslednjo potezo hrvaške dive Severine, ki je trenutno dvignila pritisk mnogim v državah nekdanje Jugoslavije. Karkoli bo storila, bo to zelo dramatično in neponovljivo ...