Navdušila ga je

Niko si je zaželel ameriški zvezdnik

N.S. / Novice Svet24
4. 6. 2018, 19.22
Deli članek:

Uspešna koreografinja Nika Kljun, ki je sodelovala s številnimi zvezdami svetovnega kova, je tokrat sodelovala z emmyjevim nagrajencem, zvezdnikom serije Will & Grace.

Instagram
Zvezdnik Sean Hayes si je sam zaželel Niko Kljun in z veseljem je sprejela povabilo k sodelovanju.

Izvrstna plesalka Nika Kljun, ki že leta živi in ustvarja v Los Angelesu, je znova zasijala v družbi svetovne zvezde.

Slovenska plesna zvezda Nika Kljun tokrat ni prvič nastopila v priljubljeni oddaji Ellen, pravi pa, da se rada vrne tja, ker je energija na snemanju vsakič znova zares fantastična.

Nika, ki je v preteklosti s plesnimi gibi prepričala že številne zvezdnike, med njimi Beyonce, Justina Bieberja, Janet Jackson, Black Eyed Peas, Chrisa Browna, Jennifer Lopez in ne nazadnje tudi Enriqueja Iglesiasa, je tokrat sodelovala z igralcem Seanom Hayesom, ki ga poznamo iz kultne serije Will & Grace. Zvezdnik je namreč sprejel velik izziv in stopil v čevlje legendarne TV-voditeljice Ellen DeGeneres, ki ga je povabila, da bi vodil njeno oddajo. Na povabilo se je seveda odzval z navdušenjem, za gostovanje pa je pripravil tudi posebno plesno točko ob glasbi Meghan Trainor – in na pomoč mu je priskočila naša Nika ter se podpisala pod njegov nastop, saj je v celoti poskrbela za koreografijo. »Presrečna sem. Resnično, če delate v plesni industriji, potem veste, da je to sanjska ekipa plesalcev. Poleg tega je delo s Seanom tako navdihujoče in spodbudno. Sean, tvoja pozitivna energija je nalezljiva! Tako zelo sem vesela, da sta se najini poti križali,« je po nastopu povedala Nika.