Zabava

Zakaj se je skrivnostni Aleksandar umaknil iz javnosti?

V. M.
22. 4. 2018, 09.09
Posodobljeno: 22. 4. 2018, 09.44
Deli članek:

Na finalni oddaji The Biggest Loser Slovenija je Aleksandar presenetil z osupljivo podobo, saj je tudi doma trdo treniral in vidno oklestil odvečne kilograme. Kaj pa se dogaja sedaj, ko ga že dolgo ne spremljajo več radovedne kamere?

PLANET TV

Aleksandar je še vedno simpatičen, skromen in prizemljen. Govorice, da je pričel ponovno pridobivati kilograme, še zdaleč ne držijo. Finalist prve sezone namreč redno trenira v fitnesu, pazi na prehrano, še vedno pa se ukvarja tudi z nogometom. Priznava, da je mogoče njegova teža večja za kakšen kilogram, a konec koncev so lahko to zgolj mišice, ki jih je pridobil na treningih. Aleksandar se torej odlično drži, le pozornost javnosti in medijev mu ne godi preveč.

''Dosti je bilo kamer in vsega tega že v času šova, tako da nisem ravno ljubitelj izpostavljanja,'' je za Planet TV povedal Aleksandar, ki mu vtis skrivnostneža prija bolj kot sončenje pod žarometi. Pa je morda že našel ljubezen? ''Ne še. Še vedno sem samski,'' pove in doda, da je zelo spontane narave, zato upa, da bo v njegovo življenje spontano stopila tudi ljubezen.

PLANET TV
Aleksandar je še vedno v odlični formi.