Masterchef

Izpadla tekmovalka: Nočem slabe krvi

K.M.
21. 4. 2018, 08.00
Deli članek:

Po izpadu iz kuharskega šova nam je Nina Fugina zaupala, za koga si želi, da je letošnji veliki zmagovalec in ob tem priznala, da jo je izločitvenem testu pokopala predvsem njena glava.

Pop TV
Odprla bi kavarno, domačim zagotovila dobro in pošteno delovno mesto ter potovala po svetu.

"Najbolj privoščim Mojci, je oseba s katero sva se zelo povezali in je bila v šovu moja druga mamasita (mami* op. av.). Je kuharica po srcu in zelo dober človek, pa tudi zmaga bi ji prišla zelo prav. Prav tako privoščim Jaki, je res dober, pošten fant, ki mi je zmeraj pomagal in svetoval in pri njemu bi z veseljem jedla v restavraciji," nam je po izpadu iz šova zaupala simpatična Nina. Ob tem pa nam ni želela razkriti, kdo si po njenem mnenju ne zasluži zmage, je pa priznala, da ima tudi takšnega kandidata. "Kdo si zmage ne zasluži ... Hm … imam nekoga v mislih ampak ne bom povedala, naj ostane to moja skrivnost, pa še slabe krvi ne bo."

Nina je po izpadu priznala, da so za izločitev krivi njena glava, recept in ugasnjena pečica. V šovu pa je ugotovila, da bo morala v življenju še veliko delati. "Ugotovila sem, da nisem tako močna kot sem mislila in pa da mi manjka še veliko prakse, domača kuharica sem že, za kaj več pa bo potrebno še delat," iskreno priznava Nina. 

Zaupala pa nam je tudi, kako je bilo delati za svetovno priznano Manuelo Kjeilen, ki je bila v četrtek posebna gostja oddaje. "Ko sem videla Manuelo vstopiti v Masterchef studio sem bila čisto šokirana, ker ona je res kraljica sladic in velik vzor. Pritisk je bil seveda velik, ker smo želeli narediti nanjo dober vtis, kar nam je sicer ratalo, samo zmaga je šla v druge roke. V čast mi jo je bilo spoznati in bi se nekateri lahko marsikaj naučili od nje."

Več o svetovno priznani mojstrici slaščic, ki jo je želela spoznati tudi sama Oprah, pa si lahko preberete TUKAJ