Fitnes

Slavni kuhar že mesec dni izgublja kilograme

T.P./Novice Svet24
21. 4. 2018, 20.44
Deli članek:

Jani, ki smo ga spoznali v oddaji Gostilna išče šefa, se je čez zimo malce zapustil.

Facebook: Jani Jugovic
Jani Jugovic se že mesec dni poti v telovadnici.

Ker so ga nabrani kilogrami začeli motiti in ovirat«i pri vsakodnevnih opravilih in kvalitetnem druženju s svojimi najbližjimi: partnerico Tejo Perjet ter otroki Tajem, Sio in Inajem, se je odločil, da se jih znebi.

Po zaslugi telovadbe in diete mu je uspelo izgubiti že kar nekaj odvečne teže, o poteku hujšanja pa se je razpisal tudi na svojem facebooku.

»Wuhuuuuu, pa sem preživel prvi mesec druženja s piščancem in rižem … ne, saj jem tudi marsikaj drugega, predvsem veliko zelenjave za moj standard. Počasi, ampak vztrajno napredujem in res sem vesel, da sem se odločil za ta preklop. Seveda imam tukaj veliko podporo Teje Perjet, ki mi pomaga s tem, da poje vse, kar vidi, in posledično ostane zame bolj malo (smeh). Vesel sem, da se lahko zopet normalno oblečem in mi ni treba biti več samo v dveh prevelikih trenirkah. Predvsem pa sem vesel, da se dobro počutim v svojem telesu, da sem lahko bolj aktiven s svojimi otroki in da ima seveda tudi Teja kaj od mene,« je na omenjenem družbenem omrežju zapisal Jani, ob tem pa je priložil »dokazni material« – fotografijo iz telovadnice.