POŠKODBA

FOTO: Med nastopom si je pretrgal tetivo!

R.V./Njena.si
13. 4. 2018, 07.10
Deli članek:

Vedno nasmejani Filip Kržišnik se je med nastopom v Franciji poškodoval, ko si je pri odrivu s tal pretrgal tetivo na nogi.

Novice Svet24
Čeprav sta se fanta mudila na turneji po Franciji, sta se morala ustaviti, spakirati kovčke in se vrniti v Slovenijo.

Pred Filipom Kržišnikom in Blažem Slaničem iz najbolj prepoznavnega slovenskega akrobatskega dvojca F&B Acrobatics je bil mesec, poln nastopov. A zdaj je kot strela z jasnega prišla novica, da bosta številne nastope žal morala odpovedati. Med enim izmed njih v Franciji se je namreč poškodoval vedno nasmejani Filip Kržišnik, ki si je pretrgal tetivo.

4 mesece (najmanj) bo po mnenju zdravnikov moral počivati Filip in se posvetiti rehabilitaciji.

»Med nastopi v Franciji se je poškodoval Filip. Upajmo na čim hitrejše okrevanje. Z nasmeškom na obrazu bo do nadaljnjega hodil samo po rokah,« sta fanta zapisala na uradnem instagram profilu. Kaj se je zgodilo, pa je pojasnil tudi akrobat sam. »Pri odrivu mi je odtrgalo tetivo,« je zapisal Filip, ki je tako moral predčasno zaključiti nastop v Franciji.

instagram
Filip v šali priznava, da bo zdaj nekaj časa "hodil le po rokah".

Filip in Blaž sta se sicer že vrnila v Slovenijo, kjer pa bo zagotovo bolj jasno, koliko časa bo trajala rehabilitacija in kdaj se bosta fanta lahko vrnila v svojo akrobatsko rutino. Filip, ki velja za pravega zabavljača, pa je vse skupaj še komentiral: »Zdaj bom nekaj časa hodil le po rokah. To bo še zabavno.«