Povabilo na poroko

Razjarjena sestra z žveplom v ustih udarila po kraljevi nevesti

R.T.
12. 4. 2018, 14.28
Posodobljeno: 12. 4. 2018, 14.33
Deli članek:

Polsestra Meghan Markle je bodočo kraljevo nevesto okrcala, ker je na poroko povabila »2000 popolnih tujcev«, ne pa tudi članov svoje družine.

Profimedia
Na poroko sta povabila prek 2500 gostov, a očitno ne vseh.

Princ Harry in njegova zaročenka Meghan Markle sta na svojo poroko povabila več kot 2500 ljudi, a je seznam gostov močno razkuril Meghanino polsestro Samantho Markle. Ta trdi, da je Meghan v korist 2000 neznancev spregledala svojo lastno družino.

Na poročni slovesnosti 19. maja bo prisotnih približno 600 skrbno izbranih gostov, poznejšemu slavju pa se bo pridružilo še dobrih 2000 članov zainteresirane javnosti. 52-letno Samantho je razhudil predvsem slednji podatek, saj Meghan očitno ni povabila »nikogar,« kot pravi polsestra, od članov lasne družine. »Marklovi bi morali biti povabljeni že iz samega človekoljubja, če je tja povabljenih 2000 tujcev. Najin stric, brat, jaz, ki sem bila 30 let njena najboljša prijateljica, nečaki. Ne gre za vprašanje bližine. Družina je družina,« je tvitnila.

Profimedia
Samantha trpi za multiplo sklerozo.

Samantha, ki sicer trpi za multiplo sklerozo, je v smer kraljeve poroke že večkrat izstrelila kakšno puščico. Pred kratkim je dejala, da »se družina Markle veseli povabila na poroko. Nihče ga še ni prejel. Še vedno čakamo.« Nekateri zlobni jeziki so takrat dejali, da pozlačena povabila morda v Ameriko potujejo dlje časa. Meghan ima sicer še vedno tesne vezi s 73-letnim očetom, ki mirno življenje uživa v bližini mehiškega mesta Rosario, vendar še vedno ni jasno, ali bo svojo hčerko pospremil pred oltar, bi se pa naj poroke udeležila njena mati Doria.