NOV ZAČETEK

Vid Valič se je odselil

B.P.
5. 1. 2018, 20.17
Deli članek:

Čeprav se priljubljeni voditelj Vid Valič seli v novo, večje in bolj razkošno stanovanje, je priznal, da je zaradi ločitve od starega stanovanja žalosten.

Marko D. Ocepek
Vid Valič je na pomembni prelomnici v življenju, saj se seli na svoje, v novo, luksuzno stanovanje.

Komik, ki je menda še vedno samski, se seli v novo stanovanje, kjer bo živel sam. 

Čeprav je dolgolasi voditelj in komik dolgoletni lastnik stanovanja na Wolfovi ulici, kjer je živel skupaj z bratom Domnom, s katerim se odlično razumeta, se je odločil, da je čas, da gre živet na svoje. Zadnji dve leti je namreč opravil kar nekaj ogledov prestižnih stanovanj v središču prestolnice, a je pravo našel šele pred kratkim. Včeraj je Vid namreč na svojem facebook profilu objavil fotografijo, na kateri je ves žalosten ob kupu selitvenih škatel, zraven pa je pripisal: »1. dan selitve iz stanovanja, ki je bil moj dom skoraj 9 let! Tolk mi je hudo, da me še škatle postran gledajo ...«

Facebook
S to fotografijo je Vid sporočil, da se z žalostjo poslavlja od starega stanovanja na Wolfovi ulici.

GRE NA BOLJŠE

Malo za šalo, malo zares se je Vid s težim srcem poslovil od stanovanja na Wolfovi, v resnici pa se že zelo veseli vselitve v novo stanovanje, saj je to našel v enem od prestižnih stanovanjskih poslopij v središču Ljubljane. Po naših informacijah naj bi bilo novo stanovanje večje, modernejše in predvsem čisto novo, tako da bo zabavni voditelj imel dovolj prostora zase. Ob selitvi mu mnogi želijo veliko užitkov in veselja v novem domu.