Zvezdnica družabnih omrežij

Obljubila jim je oralni seks, a se je zapletla s psom

R.T.
5. 1. 2018, 11.39
Posodobljeno: 5. 1. 2018, 12.31
Deli članek:

Turneja je prekinjena, vmešal se je pes.

Instagram
Paola Saulino bo počivala.

Italijanska igralka in fotomodel, ki sicer živi v Los Angelesu, se je pred italijanskim referendumom o reformi ustave 4. decembra leta 2016 obvezala, da bo vsem, ki bodo glasovali proti, nudila oralni seks. Proti je glasovalo 59,1 odstotka volivcev, zanje pa je pripravila obrazec, s katerim so se lahko prijavili na njeno »pompa turnejo« (italijanski slengovski izraz za oralni seks).

Devet mesecev

Potem ko naj bi marca lani »poskrbela« za 400 moških, kot trdi, je Paola Saulino končala v boksih. Oktobra lani naj bi jo namreč na zabavi za noč čarovnic ugriznil pes – in to ravno v predel ust in nosu. Po zdravniškem nasvetu se je zato odločila za počitek. Trajalo bo devet mesecev, da se ji bodo rane zacelile, pravi. Vendar pa na fotografijah, ki jih objavlja na instagramu, ran ni videti, jih je pa nekaj takih, na katerih so vidne njene poškodbe, objavil The Sun.

Od tistega usodnega referendumskega dne je Italijanka rahlo spremenila svojo zaobljubo: da bo namesto vseh volivcev, ki so glasovali proti, zadovoljila »le« milijon njih.