Kruto osebje

VIDEO: Groza, medicinske sestre v smehu mečkale glavo novorojenčka

R.T.
5. 1. 2018, 11.51
Posodobljeno: 5. 1. 2018, 14.29
Deli članek:

Na spletu se je pojavil grozljiv videoposnetek medicinskih sester, ki so se v porodnišnici »pozabavale« z novorojenčkom.

Youtube

Po objavi šokantnega videoposnetka, ki je nastal v Savdski Arabiji, so tri neimenovane članice zdravstvenega osebja že izgubile službo, odvzeli pa so jim tudi licence za opravljanje zdravniškega poklica.

Krute medicinske sestre so se med mečkanjem glavice komaj nekaj tednov starega dojenčka prešerno smejale. Medtem ko ga je prva držala za vrat in čelo ter mu brezobzirno stiskala glavo, sta ji drugi dve dajali potuho.

Pristojni organi, ki so posnetek proučili, so hitro ugotovili identiteto vseh treh udeleženk in kraj tega strahotnega početja. Čeprav njihovih identitet niso izdali, so razkrili, da je šlo za bolnišnico v mestu Taif. Zlobni trojici so prepovedali tudi kakršno koli nadaljnje delovanje v zdravstvu.

Za Savdske medije je spregovoril tudi oče novorojenčka, ki je dejal, da se je moral otrok po porodu v bolnišnico vrniti zaradi okužbe sečil in da je bil ob ogledu posnetka povsem pretresen. Nad grozljivim posnetkom je seveda močno zgrožena tudi vsa svetovna javnost.

Občutljive bralce opozarjamo, da so posnetki zelo grafični in zato morda niso primerni za vsakogar.