Podle igre

Razkrivamo: nekdaj ljubimca, danes sovražnika

C.R.
3. 11. 2017, 20.15
Deli članek:

Potem ko je v medijih završalo, da ima 40-letna Jelena Rozga, nekdanje dekle Stjepana Hauserja, novega fanta, 31-letni violončelist svetovnega slovesa zdaj vrača udarec.

Mediaspeed
Nekoč sanjski parček, danes akterja podlih iger v javnosti.

Čeprav sta pevka Jelena Rozga in glasbenik Stjepan Hauser kar nekaj časa veljala za sanjski parček, sta se konec poletja razšla. Menda prijateljsko, medijem pa sta sporočila, da res nista več par in da prosita za mir, saj ne želita več govoriti o tem. A zdaj na dan prihajajo nove informacije, ki razkrivajo, da se parček ni razšel najbolj »prijateljsko«.

Promocijski material
Jelena Rozga menda že pripravlja naslednji "nizkoten" udarec za nekdanjega zaročenca.

Igrice

Stjepan že od nekdaj velja za velikega ženskarja, zato praktično nihče ni verjel, da bo njegova zveza s hrvaško pevko trajala dolgo. Stjepan Hauser se zdaj že postavlja z manekenko Belen Rodriguez.

Dve leti in pol sta bila Jelena in Stjepan par, bila sta tudi že zaročena.

Član svetovno znanega dua 2Cellos, Stjepan Hauser, se je svojemu nekdanjemu dekletu, 40-letni pevki Jeleni Rozga, pred dnevi maščeval z nizkim udarcem. Jelena se je namreč na spletu pohvalila, da si je našla novega fanta, čednega in devet let mlajšega nogometaša Kristijana Ipšo. To pa je ujezilo Stjepana, ki je takoj objavil sliko, na kateri pozira s 33-letno manekenko Belen Rodriguez. To dekle je krivo, da se je končalo razmerje med hrvaško estradnico Nino Morić in Fabriziem Corono. Morićeva se je na Belen večkrat spravila kar na spletnih medijih, kjer je nekoč zapisala, da ima »rit kakor desko za surfanje«. Hauserju se zdi Belen ne glede na zadnjico prekrasna – to je o njej tudi napisal na spletu. Kako daleč bosta nekdanja ljubimca šla pri pranju perila v javnosti, bo znano kmalu …