K sinu

FOTO: Pravijo, da so milijonarko ujeli "med navadnimi smrtniki". Pa to drži?

R.T.
3. 11. 2017, 09.04
Posodobljeno: 3. 11. 2017, 09.29
Deli članek:

Večina medijev je poročala, da je kraljica popa potovala v ekonomskem razredu, vsi pa se s tem ne strinjajo.

Profimedia
Madonna

Pevka Madonna (59) vsekakor nima finančnih zagat in svetovna zvezda si lahko brez težav privošči najbolj luksuzna potovanja. Te dni pa so tuje medije preplavile objave, da je Madonna iz Londona do Lizbone letela kar v ekonomskem razredu, skupaj z "navadnimi smrtniki". Da se je brez ličil in brez posebnega spremstva pop kraljica na dan čarovnic odpravila na obisk k sinu v Lizbono.

Kot pa opozarjajo na spletni strani thepointsguy.com, pa multimilionarka vseeno ni letela v ekonomskem razredu in si kot edini luksuz privoščila nekoliko več prostora za noge. Na spletni strani opozarjajo, da je Madonna letela v poslovnem razredu, saj da v letalskih družbah, kot je TAP Air Portugal, poslovni razredi niso fizično ločeni od ostalih razredov in se nahajajo vedno na začetku letala ter se je mimo njih mogoče sprehoditi do ekonomskega razreda. V prid tej trditvi navajajo še nekaj podatkov (številka sedeža, napisi, ki so vidni na fotografiji,...). 

Prisotnost superzvezdice na letalu ni bila povsem neopažena, zato se je njena fotografija obkrožila svet. Na Portugalsko pa je potovala, ker na akademiji za mlade talente nogometnega kluba Benifica igra njen sin, 12-letni David Banda