ŠKANDAL JE OŽIVEL

Podoba princesinega golega mednožja že kroži

S.N.Č.
2. 11. 2017, 20.15
Posodobljeno: 2. 11. 2017, 20.19
Deli članek:

Na slovesu od pokojnega kralja Bhumibola, ki je na Tajskem potekal ves pretekli teden, seveda ni manjkala njegova vnukinja in hči aktualnega kralja Mahe Vajiralongkorna, princesa Sirivannavari Nariratana.

Profimedia
V kratkem krilu po neljubem dogodku v Parizu princesa ni bila več opažena.

Danes tridesetletna gospodična je v črnini in z resnim izrazom delovala zelo dostojanstveno in doživela ugleden sprejem tako med ljudstvom kot med najvišjimi aristokrati z vsega sveta.

A ker je pred davnimi leti naredila nekaj nedopustnega za njen stan, kljub zglednemu življenju v zadnjih letih o njej še vedno pogosto govorijo kot o razuzdanki.

In kaj je prikupna temnolaska tako groznega storila, da je razburila javnost? Hja, pokazala je svoje golo mednožje, fotografije tega so takrat zakrožile po vseh svetovnih medijih, te dni, ko je opozorila nase na dedkovem pogrebu, pa so spet prišle na plan.

Sirivannavari se ni razkazovala namerno, le na modni reviji v Parizu pred petimi leti je v prvi vrsti tako nerodno sedela, da se ji je videlo pod kratko krilo. Pogled na oblečeno muco bi ji verjetno prihranil veliko grajanja, a kaj ko spodnjih hlačk ni bilo na spregled, pod krilom so bile prav lepo vidne sramne ustnice.

Takrat je morala princesa na hitro spokati s pariškega tedna mode in je nekaj časa ni bilo s Tajskega, kakšni disciplinski ukrepi so jo doleteli, pa nikoli ni prišlo v javnost.

Kasneje je princesa Sirivannavari na univerzi Chulalongkorn v Bangkoku diplomirala iz modnega oblikovanja in s svojo blagovno znamko postala priznana modna oblikovalka. 

Tudi tednov mode se zdaj v Parizu, Londonu in Milanu redno udeležuje – morda celo spodaj brez, a se je naučila previdno sedeti.