Kate Middleton

FOTO: Ne le šport, temveč tudi čudežni napitek

snč
25. 7. 2017, 07.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Na turneji britanske kraljeve družine po Poljski in Nemčiji sta med ženskami največ prahu dvignila popolna vtika postava in kljub napornemu urniku bleščeč videz žene princa Williama Kate Middleton.

Profimedia
Na sprejemu v berlinski plesni dvorani je Kate blestela v obleki nemškega oblikovalca Markusa Lupferja.

Tudi po rojstvu dveh otrok je namreč ohranila linijo, ki jo je imela kot dekle.

Časniki, zlasti tako imenovane ženske revije, so na veliko raziskovali in ugibali, katera čudežna dieta bi lahko bila velika, skrbno varovana skrivnost vojvodinje Kate. Njihove ugotovitve se ujemajo v mnogih podrobnostih.

Profimedia
Za ogled mesta Heidelberg si je omislila rumeno kreacijo Jenny Packham, ki je primerna resnično le za najbolj vitke.

Vsi so si edini, da samo s stradanjem oziroma skrbno sestavljenimi jedilniki ni mogoče izklesati telesa do popolnosti. Kate je zelo vestna in sama prizna, da se veliko in redno ukvarja s športom. Vsako jutro telovadi, vzame si čas tudi za plavanje, pilates ali tek.

Konec ugibanja

Profimedia
Oprijeta športna oprava ob jezeru v Heidelbergu je njeno vitko postavo najlepše poudarila.

Za lepo kožo, zdrav videz in dobro počutje Kate seveda uživa vse vitamine in minerale, ki jih potrebuje njen organizem. Končno pa je razkrit tudi skrivni recept za zelenjavni koktajl, ki si ga Kate vsako jutro privošči že za zajtrk.

profimedia
Muzej v Hamburgu je Kate obiskala v decentni vijoličasti opravi s podpisom Emilie Wickstead in spet očarala.

Gre za zmešanček (smuti), katerega sestavine so špinača, solatni listi, kodrolistni kitajski ohrovt (kale), borovničev sok in alga spirulina. Kozarec te pijače oskrbi Kate z vitamini, kalcijem, železom in mnogimi nepogrešljivimi sestavinami, ki dajejo energijo ter polepšajo kožo, nohte in lase. Kate recepta ni ne zanikala ne potrdila. Najbrž pa tiste, ki bodo preizkusile čudežno pijačo, ne bodo zgrešile. Škodovati ne more, koristi pa lahko!