Solzavo

Stopila je ledeno srce Alme Rekić!

Nejc Simšič
24. 3. 2017, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Včerajšnja oddaja MasterChef je poskrbela, da se je tudi pred televizorjem orosilo marsikatero oko. Ganjena Salome je planila v jok, s tem pa se je dotaknila tudi stroge žirantke.

Pop TV
Salome je Almina pohvala tako zelo ganila, da se je v trenutku zjokala.

Pop TV
S to kremno juho je Salome prepričala Almo.

Da je priljubljeni kuharski šov MasterChef Slovenija poln nepredvidljivih trenutkov in presenečenj, smo se gledalci lahko prepričali na lastne oči. V enem od izzivov je Salome v 15 minutah pripravila izvrstno juho iz škampov in tako dobila pohvalo, ki si jo je najbolj želela. »Želim si, da me enkrat pohvali Alma,« so bile njene besede še pred kuharsko tekmo s časom.

Pop TV
Najstrožja žirantka je prvič v treh sezonah pokazala svoje mehko srce.

Ko je dostavila jed, je bila Alma navdušena in ni skrivala pohval: »Salome, to je izvrstna juha.« Salome je Almina pohvala tako zelo ganila, da se je v trenutku zjokala. Ko je njen jok videla Alma, najstrožja sodnica, ki ji nekateri pravijo kar ledena kraljica, jo je poklicala nazaj, sestopila z odra in prvič v treh sezonah pokazala svoje mehko srce.

Pop TV
Salome je uporabnike navdušila s svojo sipo "al dente".

Salome je objela in ji dala lekcijo, da mora biti pri kuhi bolj samozavestna in se ne sme ozirati na mnenja z balkona. In čeprav Alma morda deluje hladna, med prijatelji velja za zelo zabavno in srčno, je pa res, da ko gre za kuhanje, je odločna, neposredna in zelo stroga.