Parovi

Ksenija Kranjec zapustila šov. Se odpravlja direktno v norišnico?

K.M.
24. 3. 2017, 08.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Slovenska tekmovalka ne sodeluje več v srbskem resničnostnem šovu, se pa vanj odpravlja Mirela Lapanović.

Facebook/Ksenija Kranjec

Ksenija Kranjec, ki je bila del najbolj odmevnega resničnostnega šova na področju bivše Jugoslavije, Parovi, se je včeraj zvečer oglasila preko svojega facebook profila in potrdila, da v šovu ne sodeluje več. Kaj se je zgodilo? 

Nekdanja udeleženka slovenskega Big Brotherja je že pred decembrskim odhodom v Srbijo napovedala, da bo v hiši ostala le teden dni, a se je vse skupaj zavleklo za kar 3 mesece. Kljub vsemu pa je bila ena izmed najbolj izstopajočih tekmovalk, ki se srbskim resničnostnim zvezdnicam ni pustila kar tako, zato se je tudi večkrat znašla v središču napetega dogajanja. Šov Parovi je znan po tem, da ima največjo toleranco nad fizičnim in psihičnim nasiljem, zato je bila tudi Ksenija večkrat del hudih prepirov, ki so se vsaj dvakrat zaključili tudi z udarcem. Zaenkrat še ni znano, zakaj je hišo včeraj zapustila, smo pa našli videoposnetek, ki nakazuje na to, da je bila Slovenka zopet udeležena v prepiru, v katerem je v sotekmovalca metala stvari v izolacijo pa so jo morali v navalu besa odnesti drugi udeleženci šova. Dan kasneje pa je med programom v živo prišlo še do prepira med njo ni njenim nekdanjim ljubimcem v hiši Nikolo, na posnetku pa so se slišali le udarci, ki mu jih je Ksenija zadala. 

''Končno na svobodi! Hvala dragi Bog!'' je Ksenija okoli polnoči zapisala na svojem facebook profilu. Po komentarjih sodeč je svoj izhod plačala, številka pa naj bi bila kar visoka. Kasneje je pod objavo še zapisala, da v hišo prideš normalen, ven pa direktno za v norišnico. ''Pripravljena sem za psihiatrijo, žal,'' pa je bil še njen zadnji odziv.