Opozorilo

Pippa v paniki, Meghan nezaželena

sn
24. 3. 2017, 07.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Opozorilo za nevesto je prišlo z Jamajke.

Profimedia
Namesto s poročno obleko se Pippa ukvarja z Meghan.

Poroka najboljšega prijatelja princa Harryja, Toma Inskipa, z Laro Hughes-Young, ki je bila v začetku marca na Jamajki, je Pippi Middleton na glavo obrnila priprave na njeno lastno poroko, ki bo maja.

Povsem jasno je namreč postalo, da če bo na poroki lepa igralka in srčna izbranka princa Harryja Meghan Markle, Pippa ne bo glavna zvezda, kot bi se za nevesto spodobilo.

Profimedia
Da je za Pippo nerodnost še večja, sta si z Meghan tudi na videz zelo podobni. Na fotografiji je Pippa Middleton.

Da je Meghan trenutno za medije najbolj zaželena ženska na svetu, se je ob poročanju s poroke Toma in Lare še kako potrdilo. V člankih in reportažah ime neveste sploh ni bilo povsod omenjeno, niti se ni v vseh pojavila njena fotografija. Kraljevala je pač Meghan, neopažena nista ostala niti njena pričeska niti vzorec na obleki, kaj šele dotikanje princa Harryja …

Profimedia
Na fotografiji je Meghan Markle.

Akcija že teče

Pippa je že poskrbela, da je rjavolasa lepotica na poroki ne bi zasenčila, in menda tako svoji sestri, vojvodinji Kate Middleton, kot njenemu svaku in Meghaninemu partnerju, princu Harryju, ki sta vabili na poroko že prejela, kar naravnost povedala, da Meghan na njeni poroki z Jamesom Matthewsom ni zaželena. Kot edini razlog je (menda po navodilu svoje matere Carole) navedla, da se za tako visok dogodek, ki mu bodo prisostvovali člani kraljeve družine, ne spodobi, da bi bila med gosti ženska, ki je le ljubica povabljenega princa, in ne zaročenka.

»To je karma,« se zdaj šalijo britanski mediji. »Kot je Pippa z zadnjico, namenoma ujeto v oprijeto blago, ukradla poročni šov svoji sesti Kate, ga bo zdaj njej Meghan.«