Vsestranski kuhar

Obraz POP TV-ja razkril, kako lovi ženske!

D. B.
24. 3. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Iz televizijske kuharske oddaje MasterChef Slovenija je sinoči izpadel Klemen Mramor - Clemens.

Pop TV

Pred kratkim ste nastopili na Emi. Ali imata glasba in kuhanje kaj skupnega?
Glasba in kuhanje gresta super skupaj, saj bi bilo kuhanje v tišini zame zelo dolgočasno. Tako kuhanje kot petje je zame velika zabava in mislim, da je pri pisanju glasbe enako kot pri pisanju receptov. Poizkušaš najti tisto pravo kombinacijo okusov in melodij, ki pozitivno vplivajo na ljudi, da se enostavno prepustijo užitkom.

Kaj bi spremenili, če bi lahko še enkrat nastopili v šovu MasterChef Slovenija?
Ne vem, če bi kaj posebej spremenil, saj sem s kuhanjem v MasterChefu že tako presenetil samega sebe in sem na svoje jedi zelo ponosen. Z veseljem pa bi ostal v šovu še dlje, saj sem se ogromno naučil. Zavedam se, da nisem vrhunski kuhar in verjetno tudi nikoli ne bom. Kuham z užitkom za domače in prijatelje in to je tisto, kar me zares veseli. Delo kuharjev pa sedaj še bolj cenim in spoštujem.

Ste razočarani, da ste morali šov zapustiti?
Moram priznati, da sem kar malce razočaran, da sem MasterChef zapustil tako zgodaj, saj sem imel še marsikaj za pokazati in bi se želel tudi marsikaj novega naučiti. Vseeno pa menim, da sem sam sebi veliko dokazal, nase sem zelo ponosen in vem, da sem presenetil tudi marsikoga drugega, ki ni vedel, da tudi kuham. Nepozabna izkušnja polna smeha in novih znanj!

Preberite tudi, kako je razočarana Salome krivdo zvalila kar na vso Slovenijo. Klikni tukaj!

Kdo je vaš favorit v šovu?
Trenutno še nimam svojega favorita, vem pa, da bo Elvis prišel zelo daleč. Fant pač ve, kaj dela!

Kako na vaše medijsko izpostavljanje gledajo vaši domači? 
Domači in prijatelji sprva niso zares verjeli v moje sanje, ki so se vsako leto bolj uresničevale in postale realnost. Trudim se in trdo delam za to, kar me veseli, in to je tisto, kar je najpomembnejše. Pri svojem delu se moraš zabavati, mu biti predan in vztrajati ne glede na okoliščine, nato pa pridejo rezultati in uspeh. Najprej pa moraš verjeti vase, da ti lahko uspe.

Pop TV

Več kot 10 let ste trenirali badminton. Zakaj ravno badminton?
Skupaj z bratom sva začela trenirati že zelo mlada in hitro se je pokazalo, da je badminton vse prej kot le odbijanje žogice na plaži. Po tolikih letih mi je še vedno v zabavo in me sprosti. Z resnim tekmovalnim delom pa sem prenehal, saj me ni zabavalo, prav tako pa sem se začel bolj resno ukvarjati z igro in glasbo, kjer sem imel večji potencial.

V dramski igri ste se izpopolnjevali v Londonu. Kakšne so vaše izkušnje?
Igra je že od nekdaj stalnica v mojem življenju in izpopolnjevanje v Londonu je bilo nekaj neverjetnega. Povsem nov način dojemanja sebe in ljudi, saj velja pravilo, da ni napak, so le stvari, za katere nam je žal, da jih nismo poizkusili, in ljudje, ki jih nismo spoznali. V tujini je povsem drugačno razmišljanje, zelo pozitivno in velja, da ni nič nemogoče, le potrebno je vztrajati in verjeti vase.

Ali imate dekle? 
Trenutno nisem v ljubezenskem razmerju, enostavno se bolj posvečam glasbi in karieri.

Katero jed bi pripravili dekletu, ki bi ga želeli zapeljati?
Pripravil bi okusno lazanjo, saj jo ima vsak rad. Zelo ljuba mi je italijanska kuhinja in mislim, da bi se s to jedjo najbolj dokazal in prepričal nežnejši spol.

V čem menite, da ste najboljši? V igri, petju ali kuhanju?
Petja in igra sta zagotovo na prvem mestu, saj je to moja strast že od mladih nog. Najbolj se počutim doma na odru in pred kamero in to mi je usojeno. Zelo se zabavam tudi v kuhinji, ki mi je vedno bližje in kjer vsakič preizkušam nove jedi in "čaram" z okusi. 

Kakšni so vaši načrti za prihodnost?
Letos si želim diplomirati, izdati nove pesmi in tudi moj prvi album, kar je zame zares velik cilj, zelo rad pa bi tudi potoval!