Lana Jurčević

FOTO: Seksapilna pevka navdušena nad Slovenijo

tp
24. 3. 2017, 07.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Vse bolj popularna hrvaška pevka, ki so jo naši južni sosedje že večkrat okronali za najlepšo predstavnico države, se je te dni mudila v Sloveniji.

osebni arhiv
Lana s psičko na Mesarskem mostu v Ljubljani

Poleg koncertov v prestolnici in Kranjski Gori, na katerih je predstavila tudi svojo novo pesem Šećeru, je imela nekaj novinarskih obveznosti, prosti čas pa je namenila ogledu naših znamenitosti.

Lana je zagrizena samka, tudi zato, ker so njeni kriteriji z leti vse višji. Ljubezni si sicer želi, bi pa jo pa moral njen izbranec sprejemati takšno, kot je. 

Bled in Ljubljana sta jo povsem prevzela 

»Zaljubila sem se v Ljubljano. Prvič sem si vzela več časa za potep po prestolnici in moram priznati, da sem več kot navdušena. Sprehajala sem sem se po centru mesta in lahko rečem, da je Ljubljana eno najlepših mest na svetu. Sicer mi ni uspelo priti na grad, bom pa to zagotovo storila ob naslednjem obisku. Na grad pa nismo šli zato, ker smo se vsi preveč najedli. Hrana je vrhunska in res sem se s težavo uprla vsem dobrotam. Začeli smo z zajtrkom in nadaljevali do večerje. Še dobro, da sem po dveh dneh Ljubljane odšla na Bled, kjer sem veliko hodila. (smeh) Ko sem iz avta zagledala jezero, mi je postalo jasno, zakaj je Bled tako popularen. Videla sem že fotografije, a realnost je še mnogo lepša. Bled me je tako navdušil, da sem se celo odločila prespati – samo zato, da bi lahko naslednji dan ob jezeru popila kavo,« nam je svoje navdušenje nad zeleno prestolnico in Bledom pojasnila Lana.

Pevki je na delovnem oddihu družbo delala tudi psička Šnicka 

»Šnicka je kot moj otrok (smeh), povsod jo vzamem s sabo in njej je to všeč. Ko dajem intervju, veselo sedi pri meni v naročju, zelo rada se vozi z avtom, vzela pa sem jo že tudi na letalo. Ko sem v Zagrebu, jo vzamem s sabo tudi k frizerju. Zadnjič se je zapacala z barvo, pa ima zdaj na belem kožuščku eno črno liso. (smeh) S Šnicko vsak dan vsaj eno uro preživim v naravi in to je moj najljubši ritual,« nam je še razkrila seksapilna Lana.