Odziv na kritike zvezdnikov

Trump o svojem 10-letnem sinu: "Ni mu lahko, verjemite mi"

D. B.
27. 1. 2017, 16.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ameriški predsednik Donald Trump se je v intervjuju za televizijsko hišo Fox obregnil ob kritike in napade zvezdnikov, kot sta Madonna in Alec Baldwin.

Profimedia

Spomnimo, da je pevka Madonna Trumpa napadla v svojem govoru na shodu žensk v Washingtonu ter takrat namignila, da bi morali Belo hišo vreči v zrak. Slavna pevka je sicer kasneje dejala, da so bile njene besede iztrgane iz konteksta. 

"Iskreno, ona je odvratna. Mislim, da je s tem zelo škodila sebi. Mislim, da je škodila tudi celotnemu gibanju," je dejal Trump v pogovoru s televizijskim voditeljem Seanom Hannityjem.

Profimedia
Trump meni, da je Madonna odvratna.

Trump se je obregnil tudi na objave na twitterju, ki jih je zapisala ena od avtoric skečev priljubljene ameriške televizijske oddaje Saturday Night Live Katie Rich. Na dan inavguracije je namreč zapisala, da bo Trumpov sin Barron prvi šolar v zgodovini ZDA, ki bo strelski pokol namesto v šoli izvedel kar doma. 

Pri tem je Trump kritiziral igralca Aleca Baldwina, ki ga je oponašal v omenjeni oddaji. "Oseba v Saturday Night Live je bila grozna. To je šov, ki propada, ni smešen. Alec Baldwin je katastrofa. Grozen je v tem šovu, ne moti me nekaj humorja, ampak to je grozno. To, da NBC napada mojega 10-letnega sina ... To je sramota," je dejal Trump. "On je sijajen deček. Ni mu lahko. Verjemite mi," je dodal.