Znana manekenka

Tako je v resnici videti plus size manekenka

A.K.
27. 1. 2017, 15.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Lepotica z bujnimi oblinami sovraži obdelavo svojih fotografij.

Profimedia

Poleg Ashley Graham je Iskra Lawrence ena najbolj znanih plus size manekenk na svetu. Iskra ne dovoljuje retuširanje svojih fotografij, saj se ne sramuje oblin in to je tudi že večkrat dokazala. Na družbena omrežja mnogokrat objavlja svoje fotografije, na katerih pozira v spodnjem perilu. 26-letnica si prizadeva, da bi našla način, da bi drugim dekletom predstavila telo v kar se da najlepši luči in jim pokazala, kako se zaljubiti v svoje pomanjkljivosti in napake. Fotografije, ki jih je tokrat objavila, je podpisala z: »Brez fotošopa, ker smo nepopolno popolni.«

Iskra se že dolgo časa bori proti že uveljavljenim standardom lepote v svetu mode. V novembru je tako posnela videoposnetek na newyorški podzemni železnici v le spodnjem perilu. Lepotica, ki bosi britansko konfekcijsko številko 14, je zelo aktivna v svoji kampaniji »slavimo raznolikost« in redno spodbuja svoje sledilce, ki jih mimogrede šteje že čez tri milijone.

Nedavno je za revijo Fabulous priznala, da se je v preteklosti borila z mnogimi dietami. »Preizkusila sem ekstremne diete, ker sem mislila, da bom potem bolj srečna. Preživela sem leta boja s samo seboj. Na začetku so me agencije za plus size model zavračale, ker sem bila zanje presuha. Potem pa sem prišla k pameti in se odločila, da bom postala to, kar sem in si izborila mesto v svetu mode,« je ponosno priznala lepa plavolaska.