Sadomazohizem

Zvezdnica filma 50 odtenkov sive razkrila svojo spolno željo

A.K.
27. 1. 2017, 10.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Čeprav ji je bilo žal, da je posnela toliko seksi prizorov, se je v resnici zaljubila v sado-mazo svet.

Reuters

Igralka, ki je še posebej zaslovela z vlogo v filmu 50 shades of grey (50 odtenkov sive), Dakota Johnson, zdaj pravi, da je pripravljena tudi na snemanje drugačnih vlog, kot je bila ta v svetovni uspešnici. »Sado-mazo svet seksa je res čudovit,« je priznala 27-letnica. Razkrila je, da se pred snemanjem filmov trilogije s takšnimi izkušnjami doslej še ni srečala. Po tem, ko je spoznala popolnoma drugačen svet seksualnosti, zdaj priznava, da čeprav obstajajo čudne in nenavadne igračke, je spoznala tudi zabavne in elegantne.

Nedavno se je pritožila nad snemanjem »preveč seksi scen« s soigralcem Jamiejem Dornanom. »Ni se mi zagabilo snemanje takšnih prizorov, sem se pa pripravljena posvetiti tudi popolnoma drugačni vlogi. Na trenutke mi je bilo žal, da sem postala Anastasia Steele, ampak potem sem videla, koliko vrat mi je odprla ta vloga in zdaj sem zelo hvaležna,« je bila iskrena Dakota. Njena slavna starša, Melanie Griffith in Don Johnson, si filma še vedno nista ogledala.

Tik pred valentinovim si bomo lahko ogledali še drugi del seksi trilogije z naslovom 50 odtenkov teme. Ekskluzivna predpremiera medijske hiše Media 24 bo v torek, 7. februarja, ob 20.00 uri v Koloseju.