Kronična bolezen

Kataya kar naprej na urgenci!

Teja Pelko
27. 1. 2017, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V mesecu dni je bila trikrat na urgenci. Po pomoč se je obrnila tudi k energetski intuitivni terapevtki.

osebni arhiv
Katayi je Elena zelo pomagala.

Pevki Katayi je septembra lani dodobra zagodlo zdravje. Potem ko je morala zaradi kronične bolezni, za katero zdravniki nimajo zdravila, trikrat v 14 dneh obiskati urgenco, se je pomoč odločila poiskati tudi pri alternativni medicini.

»Obrnila sem se na vse žive homeopate, alternativo in bioenergijo. Slišala sem za Eleno Seničar, ki je intuitivna energetska svetovalka in iz biopolja človeka prebere njegove težave. Ker zame ni bilo drugih rešitev, sem jo poklicala. Povedala mi je, kaj moram storiti in kakšno je stanje. Upoštevala sem njena navodila in seveda začela jemati preventivni antibiotik ter ostala zdravila. Zdaj sem mnogo bolje,« nam je razkrila pevka, ki je z Eleno skozi ta proces stkala tudi prijateljske vezi, ob zadnjem srečanju pa ji je terapevtka podarila tudi energetski prstan iz srebra.

osebni arhiv
Pevki je septembra lani dodobra zagodlo zdravje.

»Elena je res dobra ženska. Razume težave ljudi, saj ima tudi sama izredno težko življenjsko zgodbo, ki jo je razkrila tudi v svoji knjigi Zavedanje je moč,« nam je še dejala Kataya, ki se trenutno pripravlja na nastop na Emi, kjer bo zapela skupaj s Havajčanom Duncanom Kamakano. Na našem izboru za pesem Evrovizije pa jo bo spremljala tudi Elena.