Tokrat s 25 let mlajšim

Zvezdniška mama zopet pred oltar

A.K.
17. 1. 2017, 16.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Menda gre v tretje rado.

Profimedia

Kris Jenner, mama zvezdniških deklet iz družine Kardashian Jenner, se bo znova poročila. Že dve leti je v zvezi s Coreyjem Gambleom, nekdanjim telesnim stražarjem njene slavne hčerke Kim Kardashian West, zdaj pa sta se odločila, da njuno zvezo popeljeta na novo raven.

Njen novi izbranec je glasbeni manager, vse odkar je nehal delati kot telesni stražar, zdaj pa dela za kanadskega pevca, Justina Bieberja. 61-letnica se že veselo pripravlja na poroko s 36-letnikom, ki naj bi bila letos spomladi. »Trenutno se ukvarjata s predzakonsko pogodbo, saj je Kris zahtevala, da jo Corey podpiše,« je dejal njegov prijatelj. Prepričan je, da je to za njiju le formalnost, pravi pa, da sta oba navdušena nad poroko. »Prepričana sta v svojo ljubezen in ne skrbi ju naslednji korak v zvezi,« je še zaključil.

Kris je že bila poročena nekoč. Najprej s slavnim odvetnikom Robertom Kardashianom, kasneje pa se je poročila z nekdanjim olimpijskim prvakom, Bruceom Jennerjem, ki je nedavno spremenil spol in postal Caitlyn Jenner.