Britanski dvor

Ali bosta Kate in Meghan tekmici ali pa prijateljici

sn
16. 1. 2017, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ugibanja o odnosu med kraljevima snahama Kate Middleton in Meghan Markle so na vrhuncu.

Profimedia
Seksapil obe radi poudarjata s črno čipko.

Ali sta se soproga princa Williama Kate in velika ljubezen princa Harryja Meghan sploh že spoznali, ni znano, ugibanja, kakšen bi lahko bil njun odnos, pa se vrstijo.

Vzporednice med lepoticama, ki jima je uspelo ujeti princa, so doslej najbolj močne na področju mode – in prav tu se lahko lomijo kopja. Tekma, da ena zasenči drugo, lahko postane neusmiljena. Kako podoben okus imata za oblačenje, pa razkriva že bežen pregled njunih fotografij, posnetih v zadnjem času.

Profimedia
Plašči priznane kanadske modne znamke Sentaler so ljubi obema.

Nujne spremembe

Ker imata tako obe radi rdečo, črno in decentno zeleno barvo ter podobne kroje oblačil, bodo morali dvorni stilisti poskrbeti, da ne bosta na dogodkih videti kot dvojčici.

Eleganten šik je značilen za obe, vendar mu Meghan dodaja še izdatno mero seksapila. V izzivalnem oblačenju bi vsekakor bila dobra tudi Kate, kar je v mladosti že dokazala, a ji status vojvodinje tega ne dovoljuje več. Ker vse kaže, da bo plemiški naslov v kratkem kraljica podelila tudi Meghan, se bo za kratka krilca in neskončne izreze morala pod nosom obrisati tudi ona.

Zanimivo je tudi odkritje, da imata obe v garderobnih omarah celo oblačila istih kreatorjev.