Ireland Baldwin

VIDEO: Hči legendarne Kim Basinger odkrila svoje čare

K.A.
17. 1. 2017, 11.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Hči hollywoodske Kim Basinger, Ireland Baldwin (21), je na snemanju z italijanskim fotografom Tizianom Luglijem pogumno pozirala v svileni spalni srajci, ki je le malo prepuščala domišljiji.

Profimedia
Ireland Baldwin

Ireland, ki že nekaj let uspešno koraka po modnih pistah, je na snemanju pokazala svoje številne tetovaže in dolge vitke noge, pri svojih oboževalcih pa je dobila številne pohvale. Na snemanju je bilo precej hladno, zaradi vetra pa je zvezdnica pokazala še več, kot si je verjetno želela.

A na žalost njenih številnih oboževalcev je Ireland že nekaj časa srečna v objemu deskarja Noaha Schweizerja. Nedavo je parček slavil prvo obletnico, Ireland pa je svojemu dragemu ob tej priložnosti posvetila nežen zapis na instagramu. "S teboj sem preživela najbolj nore trenutke v življenju in komaj čakam, da do konca življenja ostaneva čudaka, noro te ljubim," je zapisala.

Pred Noahom je bila lepotica v razmerju z glasbenico Angel Haze, po koncu razmerja pa je končala na rehabilitacijski kliniki. "Bila sem čustveno izčrpana. Morala sem nekaj spremeniti, saj je bilo moje srce povsem zlomljeno," je dejala v intervjuju za Radar Online.