Kraljica Big Brotherja

Mirela o plastiki, ki Andreja ne moti, in o vrnitvi k bivši

J.P.
28. 11. 2016, 16.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ni dolgo tega, odkar je Mirela Lapanović, oklicana za kraljico šova Big Brother, oznanila, da se je zaročila s svojim partnerjem.

Profimedia
Priljubljena Novomeščanka se je zaročila.

Če se orientiramo zgolj po objavah na njenem Facebook profilu, Mirela Lapanović, zmagovalka zadnje edicije Big Brotherja, živi pravljično življenje. Kot smo poročali, se je namreč pred kratkim zaročila s svojim partnerjem Andrejem Laharnarjem – Mirela ga kliče Andrija – , s katerim ima sina Aljaža (Mirela ima še enega sina iz prejšnje zveze).

Črtala sta jih

40-letna Novomeščanka pa v vsej svoji sreči ne pozablja na svoje podpornike. Preko svojega Facebook profila se jim redno javlja v živo in odgovarja na njihova vprašanja, tokrat pa ji je družbo delal tudi njen zaročenec.

Tako je Mirela v šali dejala, da Andreja plastika ne moti, saj se z njo ukvarja in da jo zato ima zelo rad. Razkrila je tudi, da sta »iz svojega seznama prijateljev« črtala kar nekaj ljudi, k čemur je Andrej pristavil, da predvsem Novomeščanov, ki so se preveč vtikali v njuno življenje in si dovolili obsojati. »Ko se vrneš k bivši ženski, vsi obsojajo,« je dejala Mirela, Andrej pa je dodal, da je treba znati odpustiti.

Prisluhneta jima lahko v spodnjem videoposnetku.