MODNI OKOSTNJAK

Shirana manekenka pretiravala z dieto

A.K.
28. 11. 2016, 16.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Bella Hadid se je tokrat pokazala v spodnjem perilu in šokirala.

Profimedia

Znana manekenka je pokazala, da je pripravljena za svojo prvo Victoria's Secret modno revijo. Na svojem Instagram profilu je objavila fotografijo, na kateri ponosno pozira v spodnjem perilu. »Dobro jutro, zelo se veselim Pariza,« je zapisala pod fotografijo, ni pa pričakovala negativnih komentarjev, ki so sledili. Nekateri oboževalci niso bili navdušeni nad njenim novim videzom, saj je izgubila nekaj kilogramov. Očitali so ji, da je presuha in koščena, nekdo je celo zapisal, naj se »raje drži oblačil na sebi.«

Profimedia

Bella je nedavno začela s strogo dieto, da pripravi svoje telo na modno revijo. »Moja teža se je res nekoliko spremenila, želela sem shujšati, nisem pa želela izgubiti zadnjice in prsi,« je odgovorila na negativne komentarje.

Profimedia

Manekenka se bo na modni pisti pridružila slavni sestri Gigi Hadid, ki je že nekaj časa Viktorijin angelček. Gigi je pred kratkim vodila podelitev AMA nagrad, kjer je zaradi imitacije bodoče prve dame ZDA izzvala veliko negativnih kritik. Mnogi so ji očitali, da je pretiravala in jo napadli, da je nespoštljiva do Melanie Trump.